IMPACT: samen ontwerpen aan betere GGZ-gebouwen

21 mei 2013

Op 12 juni 2013 wordt in Amsterdam IMPACT gepresenteerd. IMPACT is een ontwerpinstrument en communicatietool voor opdrachtgevers, cliënten en architecten die samen een betere leefomgeving voor psychiatrische patiënten willen creëren.Het ontwerpen van een instelling voor geestelijke gezondheidszorg of delen ervan is een vak apart. De ruimtes, hun sfeer en onderlinge verbondenheid hebben grote invloed op de bewoners. Toen van aken architecten ontdekten dat er geen duidelijke ontwerpleidraad voor dit soort gebouwen was, besloten ze er zelf een te ontwikkelen: IMPACT. Samen met collega-architecten, cliënten en GGZ-instellingen hebben BNA Onderzoek en van aken architecten het instrument getest en doorontwikkeld.

Op 12 juni verschijnt IMPACT: een set van zeven boekjes die architecten, GGZ-instellingen en cliënten ondersteunen in het ontwerpproces. De presentatie vindt plaats van 16.00-18.00 uur bij Materia in Amsterdam. Lees meer over het programma en het project op de site van BNA Onderzoek, of meld u direct aan via de site van Materia.

Laatste nieuws en aankomende events

ma 07 sep 2015

Cursus: BIM Kennismakingscursus

  • Type: cursus
  • Locatie: Vianen
  • Organisator: BNA Academie
  • Onderwerp: BNA Academie
Cursus: BIM Kennismakingscursus

Nieuws / 02 sep, 2015

Interview: ‘Ik wil 1-op-1 problemen oplossen’

Wat drijft de nieuwe generatie architecten? Hoe vullen zij het ondernemerschap in? En hoe zien zij de rol van hun branchevereniging? Gideon Peele is dit keer aan het woord.
...

Interview: ‘Ik wil 1-op-1 problemen oplossen’

Nieuws / 02 sep, 2015

Nieuwe aanvragen BNA-lidmaatschap

Er zijn vorige maand weer nieuwe lidmaatschapsverzoeken binnengekomen bij de BNA. Je vindt hier een overzicht welke architectenbureaus en personen dit zijn.
...

Nieuwe aanvragen BNA-lidmaatschap

Inloggen op BNA

(Sluiten)