Wat wil je leren?

Vakmanschap

De BNA Academie helpt jou je vakkennis op pijl te houden door cursussen te bieden met o.a. de laatste wet-en regelgeving, actuele technologische ontwikkelingen, nieuwe materialen enz.    

Persoonlijke vaardigheden

Een combinatie van goed ontwikkelde persoonlijke vaardigheden met jouw vakmanschap, daarmee maak je HET verschil in je werk. De BNA Academie biedt daarom een breed scala van vaardigheidstrainingen aan waarmee je jezelf kunt versterken.

BEP-modules

De BNA Academie heeft cursusaanbod voor BEP’ers. Dit houdt in dat BEP’ers en ervaren architecten elkaar treffen in de modules. Lees hier hoe het werkt.

Gesponsord aanbod

De cursussen die onder deze categorie vallen kunnen wij gratis of tegen gereduceerd tarief aanbieden dankzij samenwerking met sponsoren.

Top 3 meest bezochte pagina's

    Detailleren en spelen met hout

    Haiko Meijer – oprichter, directeur en architect bij Onix NL. Ruim 2 decennia geleden was ontwerpen met hout nog een uitzondering en de toepassing ervan nog bijzonder. Tegenwoordig is ontwerpen met hout een stuk vanzelfsprekender. Toch is de kennis over het materiaal nog lang niet uitgeput, integendeel zelfs.

    Masterclass Hout deel I: Ontwerpen & Detailleren met hout

    Hout is het beton van de 21ste eeuw is inmiddels een veelgehoorde slogan in de bouwwereld. En het is waar, het natuurmateriaal wordt steeds belangrijker in de duurzaamheidsgolf die onafwendbaar naar de biobased of circulaire bouwpraktijk rolt. Niet alleen is hout een oneindig bijgroeiend materiaal, maar ook raken de houtproducten en houtbouwsystemen steeds geavanceerder en ...

Inloggen op BNA

(Sluiten)