Wat wil je leren?

Vakmanschap

De BNA Academie helpt jou je vakkennis op pijl te houden door cursussen te bieden met o.a. de laatste wet-en regelgeving, actuele technologische ontwikkelingen, nieuwe materialen enz.    

Persoonlijke vaardigheden

Een combinatie van goed ontwikkelde persoonlijke vaardigheden met jouw vakmanschap, daarmee maak je HET verschil in je werk. De BNA Academie biedt daarom een breed scala van vaardigheidstrainingen aan waarmee je jezelf kunt versterken.

BEP-modules

De BNA Academie heeft cursusaanbod voor BEP’ers. Dit houdt in dat BEP’ers en ervaren architecten elkaar treffen in de modules. Lees hier hoe het werkt.

Gesponsord aanbod

De cursussen die onder deze categorie vallen kunnen wij gratis of tegen gereduceerd tarief aanbieden dankzij samenwerking met sponsoren.

Top 3 meest bezochte pagina's

    De Nieuwe Regeling (DNR)

    De algemene voorwaarden voor adviseurs van opdrachtgevers zijn vastgelegd in De Nieuwe Regeling (DNR). Bij het opstellen van deze algemene voorwaarden is een goede afweging van belangen gemaakt. Ook de beroepsaansprakelijkheidsverzekering van de architect is afgestemd op de algemene voorwaarden in de DNR. Eenduidige regeling DNR staat voor De Nieuwe Regeling. DNR is een eenduidige regeling, die ...

    Standaardtaakbeschrijving (STB)

    Je kunt zelf werkzaamheden toevoegen of bepaalde taken nader specificeren. Daarnaast is het mogelijk een taakverdelingsoverzicht te maken met de verdeling van werkzaamheden over de betrokkenen bij een bepaald project. De STB kan worden toegepast in samenhang met DNR, de standaardvoorwaarden voor overeenkomsten tussen adviseurs en opdrachtgevers. STB 2014 De laatste versie van de STB dateert van 2014 ...

Inloggen op BNA

(Sluiten)