Zakelijke doelen bereiken met social media voor architecten

Dragen uw social media activiteiten bij aan het bereiken van uw zakelijk doelen? Creëert u voldoende leads? Is de naam van uw bureau voldoende bekend? Weten uw opdrachtgevers voldoende waar u mee bezig bent? Veel organisaties doen inmiddels van alles met social media. Maar heel weinig organisaties weten of wát ze doen ook daadwerkelijk bijdraagt aan het succes van hun organisatie.
Direct inschrijvenSterker nog, veel architecten en bureaus doen maar wat. Terwijl het mogelijk is om met je businessdoelen als uitgangspunt heel precies te kiezen wat voor soort social media activiteiten daarbij passen. Denk bij specifieke doelen bijvoorbeeld aan meer leads creëren, vergroten van de naamsbekendheid, of juist klanten behouden of reputatie verbeteren.” , aldus Wilco Verdoold, de trainer van deze workshop. Wilco is auteur van het boek ´Zakelijke doelen bereiken met social media´, dat als cursusmateriaal bij deze workshop hoort.
Om u te helpen de business doelen praktisch te vertalen naar de architecten praktijk van vandaag en morgen organiseren we de workshop: zakelijke doelen bereiken met social media voor architecten. De inhoud van deze workshop is niet alleen wetenschappelijk onderbouwd maar ook heel praktisch. U gaat bijvoorbeeld naar huis met een contentstrategie.

Samen met de Universiteit van Utrecht heeft Wilco onderzocht hoe je zakelijk gezien het meest effectief gebruik maakt van social media, hieruit zijn 12 doelstellingen geformuleerd die hij behandelt tijdens de workshop.

Wat vonden anderen van deze workshop?
Lees hier wat Geraldine Dijk (mede-eigenaar / architect bij Architect2Go) erover zegt.

Wat leert u?

Wat zijn uw belangrijkste zakelijke doelstellingen de komende periode?
Welke social media activiteiten horen daarbij?
Welke social kanalen zijn in úw geval het belangrijkst?
Welke content en met welke frequentie is interessant voor uw doelgroep?
Hoe zet u een contentstrategie op?
Hoe zet ik social media rendabel(er) in?
Hoe wordt het inzetten van social media makkelijker, effectiever en leuker?

Programma
Na een korte inleiding helpen we u een keuze te maken welke zakelijke doelen u wilt nastreven met het gebruik van social media en de daarbij behorende activiteiten te selecteren. Welke activiteiten kunt u inzetten om meer leads te verkrijgen, bestaande klanten te behouden of te werken aan uw naamsbekendheid of reputatie. Hoe betrekt u beïnvloeders bij het realiseren van uw doelstellingen? En uw medewerkers en tevreden klanten?

De verschillende doelen en activiteiten worden geïllustreerd met voorbeelden uit de architectenbranche en inspirerende voorbeelden uit andere vakgebieden.

In het tweede gedeelte van de workshop maakt u een uitgewerkte contentstrategie, welke u inspiratie en houvast geeft. U bepaalt samen met de ervaren docent welke kanalen u gaat gebruiken we met welk doel, met welke content en met welke frequentie. Tot besluit van dit onderdeel kijken we naar hoe om te gaan met conversaties over uw organisatie. Hoe wel en niet te reageren en hoe dit te organiseren.

Voor wie?
De workshop is primair bedoeld voor managers en medewerkers die direct of indirect verantwoordelijk zijn voor het bereiken van business doelstellingen en die willen weten hoe social media daar effectief voor kunnen worden benut.

Het boek ‘Zakelijke doelen bereiken met social media’ krijgt u hier gratis bij!

Docent
Wilco Verdoold is managing partner bij Budeco.
Wilco is betrokken bij zowel de strategie als realisatie van verschillende (online/social media) initiatieven. Hij adviseert en traint diverse directies en managementteams o.a. over het effectief inzetten van social media. Daarnaast verzorgt hij al zo’n 20 jaar (gast)college’s over onderwerpen als: (online) marketing, innovatie, creativiteit en business modellen. Wilco heft veel ervaring binnen met architecten (bureaus). Wilco is auteur van het boek ´Zakelijke doelen bereiken met social media´, dat als cursusmateriaal bij deze workshop hoort.

Lees hier meer over Wilco en de reviews van het boek. Of bekijk zijn filmpje op youtube.

Direct inschrijven

 

 

Type Training
Kosten leden € 195 excl. btw
Kosten niet-leden € 225 excl. btw
PBO-uren 4

In the spotlight

Leiderschap in projecten

Ieder project is uniek en heeft zijn eigen uitdagingen. Een succesvol architectuur project is altijd een project waarvan het resultaat binnen de randvoorwaarden wordt opgeleverd en waarbij alle betrokken tevreden zijn over het proces naar […]

Leiderschap in projecten

Masterclass Storytelling voor Architecten

Met behulp van een verhaal de ander overtuigen & beïnvloeden. Geef het architectenbureau een menselijk gezicht en een grotere herkenning!

Masterclass Storytelling voor Architecten

Liever InCompany?

Wij denken graag mee over opleidingsvraagstukken binnen de organisatie!

Liever InCompany?

BIM management

Deze BIM cursus is bedoeld voor projectleiders, projectmanagers, procesmanagers van bouwbedrijven, installateurs, architectenbureaus, bouwmanagementbureaus, ingenieursbureaus en opdrachtgevers. In sommige organisaties wordt deze rol ook wel BIM regisseur genoemd.

BIM management

Brandveilig ontwerpen

BNA Academie - Brandveilig ontwerpen

Met de cursus Brandveilig ontwerpen bent u in 1 dag op de hoogte van de voorschriften waaraan een gebouw volgens het Bouwbesluit 2012 moet voldoen.

Brandveilig ontwerpen

Continu je kennis en kunde updaten is cruciaal

Professionaliseren kun je leren, is haar motto. Nieuwe kennis leidt tot nieuwe inzichten die weer tot nieuwe opdrachten kunnen leiden. Wat dat betreft is de BNA Academie een effectieve leerpartner voor haar leden. “We weten […]

Continu je kennis en kunde updaten is cruciaal

Projectontwikkeling voor architecten

BNA Academie - Projectontwikkeling voor architecten

Deze tweedaagse cursus geeft u inzicht in de projectontwikkelaar en zijn werk. Zo kunnen architecten en stedenbouwkundigen hun kansen vergroten en hun positie verbeteren. De cursus behandelt het vastgoedontwikkelingsproces vanuit het perspectief van de projectontwikkelaar. […]

Projectontwikkeling voor architecten

Inloggen op BNA

(Sluiten)