Zakelijke doelen bereiken met social media voor architecten

Dragen jouw social media activiteiten bij aan het bereiken van jouw zakelijk doelen? Creëer je voldoende leads? Is de naam van jouw bureau voldoende bekend? Weten jouw opdrachtgevers voldoende waar je mee bezig bent? Veel organisaties doen inmiddels van alles met social media. Maar heel weinig organisaties weten of wát ze doen ook daadwerkelijk bijdraagt aan het succes van hun organisatie.
Direct inschrijvenSterker nog, veel architecten en bureaus doen maar wat. Terwijl het mogelijk is om met je businessdoelen als uitgangspunt heel precies te kiezen wat voor soort social media activiteiten daarbij passen. Denk bij specifieke doelen bijvoorbeeld aan meer leads creëren, vergroten van de naamsbekendheid, of juist klanten behouden of reputatie verbeteren.” , aldus Wilco Verdoold, de trainer van deze workshop. Wilco is auteur van het boek ´Zakelijke doelen bereiken met social media´, dat als cursusmateriaal bij deze workshop hoort.
Om jou te helpen de business doelen praktisch te vertalen naar de architecten praktijk van vandaag en morgen organiseren we de workshop: zakelijke doelen bereiken met social media voor architecten. De inhoud van deze workshop is niet alleen wetenschappelijk onderbouwd maar ook heel praktisch. Je gaat bijvoorbeeld naar huis met een contentstrategie.

Samen met de Universiteit van Utrecht heeft Wilco onderzocht hoe je zakelijk gezien het meest effectief gebruik maakt van social media, hieruit zijn 12 doelstellingen geformuleerd die hij behandelt tijdens de workshop.

Wat vonden anderen van deze workshop?
Lees hier wat Geraldine Dijk (mede-eigenaar / architect bij Architect2Go) erover zegt.

Wat leer je?

Wat zijn jouw belangrijkste zakelijke doelstellingen de komende periode?
Welke social media activiteiten horen daarbij?
Welke social kanalen zijn in jouw geval het belangrijkst?
Welke content en met welke frequentie is interessant voor jouw doelgroep?
Hoe zet je een contentstrategie op?
Hoe zet ik social media rendabel(er) in?
Hoe wordt het inzetten van social media makkelijker, effectiever en leuker?

Programma
Na een korte inleiding helpen we je een keuze te maken welke zakelijke doelen je wilt nastreven met het gebruik van social media en de daarbij behorende activiteiten te selecteren. Welke activiteiten kun je inzetten om meer leads te verkrijgen, bestaande klanten te behouden of te werken aan jouw naamsbekendheid of reputatie. Hoe betrekt je beïnvloeders bij het realiseren van uw doelstellingen? En jouw medewerkers en tevreden klanten?

De verschillende doelen en activiteiten worden geïllustreerd met voorbeelden uit de architectenbranche en inspirerende voorbeelden uit andere vakgebieden.

In het tweede gedeelte van de workshop maak je een uitgewerkte contentstrategie, welke je inspiratie en houvast geeft. Je bepaalt samen met de ervaren docent welke kanalen je gaat gebruiken we met welk doel, met welke content en met welke frequentie. Tot besluit van dit onderdeel kijken we naar hoe om te gaan met conversaties over jouw organisatie. Hoe wel en niet te reageren en hoe dit te organiseren.

Voor wie?
De workshop is primair bedoeld voor managers en medewerkers die direct of indirect verantwoordelijk zijn voor het bereiken van business doelstellingen en die willen weten hoe social media daar effectief voor kunnen worden benut.

Het boek ‘Zakelijke doelen bereiken met social media’ krijg je hier gratis bij!

Docent
Wilco Verdoold is managing partner bij Budeco.
Wilco is betrokken bij zowel de strategie als realisatie van verschillende (online/social media) initiatieven. Hij adviseert en traint diverse directies en managementteams o.a. over het effectief inzetten van social media. Daarnaast verzorgt hij al zo’n 20 jaar (gast)college’s over onderwerpen als: (online) marketing, innovatie, creativiteit en business modellen. Wilco heft veel ervaring binnen met architecten (bureaus). Wilco is auteur van het boek ´Zakelijke doelen bereiken met social media´, dat als cursusmateriaal bij deze workshop hoort.

Lees hier meer over Wilco en de reviews van het boek. Of bekijk zijn filmpje op youtube.

Direct inschrijven

 

 

Type Training
Kosten leden € 195 excl. btw
Kosten niet-leden € 225 excl. btw
PBO-uren 4

In the spotlight

Masterclass Storytelling voor Architecten

Met behulp van een verhaal de ander overtuigen & beïnvloeden. Geef het architectenbureau een menselijk gezicht en een grotere herkenning!

Masterclass Storytelling voor Architecten

Masterclass Hout deel I: Ontwerpen & Detailleren met hout

Doel van masterclass deel I is architecten duidelijk te maken dat ontwerpen met hout/triplex hele specifieke kennis en vaardigheden vereist, zowel functioneel als esthetisch.

Masterclass Hout deel I: Ontwerpen & Detailleren met hout

Masterclass Hout deel II: Houthoogbouw

Hout is het beton van de 21ste eeuw en is inmiddels een veelgehoorde slogan in de bouwwereld. Het natuurmateriaal wordt steeds belangrijker in de duurzaamheidsgolf die onafwendbaar naar de biobased of circulaire bouwpraktijk rolt.

Masterclass Hout deel II: Houthoogbouw

Leer praten over geld

“Het is een training waarbij je oa leert over geld te praten,” vertelt Mirjam Hoveijn over de nieuwe training Commerciële gespreksvoering.

Leer praten over geld

Liever InCompany?

Wij denken graag mee over opleidingsvraagstukken binnen de organisatie!

Liever InCompany?

Effectief communiceren met je opdrachtgever

In deze training leert u te communiceren met resultaat: je boodschap komt aan en heeft effect. Er is aandacht voor voorbereiding, techniek en stijl.

Effectief communiceren met je opdrachtgever

Projectontwikkeling voor architecten

BNA Academie - Projectontwikkeling voor architecten

Deze tweedaagse cursus geeft je inzicht in de projectontwikkelaar en zijn werk. Zo kunnen architecten en stedenbouwkundigen hun kansen vergroten en hun positie verbeteren. De cursus behandelt het vastgoedontwikkelingsproces vanuit het perspectief van de projectontwikkelaar. […]

Projectontwikkeling voor architecten

Continu je kennis en kunde updaten is cruciaal

Mirjam Hoveijn is opleidingspecialist van huis uit. Ze weet wat nodig is om trainingen te ontwikkelen die meerwaarde bieden, of in haar woorden: “Die mensen helpen hun kennis en kunde verder te ontwikkelen, zodat je jezelf interessanter maakt voor je werkgever, je medewerkers of je opdrachtgevers.

Continu je kennis en kunde updaten is cruciaal

Inloggen op BNA

(Sluiten)