Liever InCompany?

Partner in leren & ontwikkelen

De BNA Academie is dé partner in leren & ontwikkelen voor partijen in de ruimtelijke ontwikkeling (architecten(bureaus), stedenbouwkundigen, landschapsarchitecten, gemeentes, woningcorporaties enz.). De BNA Academie verzorgt InCompany trajecten die een zichtbare bijdrage leveren aan de strategische doelstellingen van de organisatie en de ontwikkeling van mensen.

Onze InCompany-trajecten zijn opgesplitst in twee mogelijke paden:

1. Maatwerktrainingen voor medewerkers: denk aan (persoonlijke) vaardigheidstrainingen, training projectmatig werken, commerciële trainingen, bewustwordingstrajecten en meer. Deze trainingen worden op maat ontwikkeld voor u. Dit betekent dat onze InCompany trainers met hun training naadloos aansluiten bij de leer- en ontwikkelbehoefte van de deelnemers en strategische belangen van de organisatie. Dit doen wij door eerst te analyseren wat de specifieke casuïstiek/ problematiek is, welke wensen en doelstellingen er bestaan en vertalen dit naar een nieuwe training ‘op maat’.

2. Sparringpartners voor o.a. architecten, managers, directeuren & (architect)partners: een speciaal voor de branche geselecteerde groep zeer gekwalificeerde sparringpartners kunnen u helpen bij het maken van strategische keuzes op allerlei gebieden, van businessvraagstukken tot marketingstrategieën en andere lastige ondernemersdilemma’s. Soms monden deze gesprekken uit in strategische sessies met uw collega partners, of in een maatwerktraining voor medewerkers. Maar dat hoeft niet. Sparren kan ook snel en effectief, zelfs op persoonlijk vlak. Bijvoorbeeld als u sparring nodig heeft op thema leiderschap, communicatie enz. Onze ‘pool’ van sparringpartners staat binnenkort op deze plek.
Wilt u nu alvast advies. Bel dan met de BNA Academie: 020 555 3678

Wat zijn de voordelen van een InCompany maatwerktraining?
Een InCompany training wordt uitsluitend verzorgd door trainers die speciaal zijn geselecteerd voor InCompany trajecten van de BNA Academie. U krijgt dus de kwaliteit die u van ons gewend bent. En er is meer:

  • Het programma wordt geheel afgestemd op uw bureau, project of specifieke situatie
  • Uw medewerkers herkennen de inhoud en/ of casuistiek daardoor nog beter
  • De onderlinge betrokkenheid en motivatie voor het project of de casusitiek is groter
  • Uw hele bureau, team of afdeling in één keer op hetzelfde kennisniveau
  • De training wordt gepland wanneer het u uitkomt
  • Op uw eigen locatie, waardoor geen extra reistijd
  • Vanuit kostenperspectief kan een incompany cursus al lonend zijn vanaf 6 medewerkers

Onderwerpen en thema’s die zich goed lenen voor een InCompany training zijn actualiteiten rondom wet- en regelgeving, projectmanagement en commerciële trainingen.

Wat zijn de voordelen van de BNA Academie als samenwerkingspartner? 
De BNA Academie is uw partner in Leren & Ontwikkelen. Door onze opleidingskundige kennis en ervaring, kunnen wij u snel ontzorgen door mee te denken over opleidingsvraagstukken binnen uw organisatie. Het zijn immers de mensen in de organisatie die er al dan niet voor zorgen dat een organisatie succesvol in beweging komt en blijft!

Organisaties aan het woord
Wilt u graag weten wat anderen van ons vinden? Wilt u hun ervaringen horen over onze InCompany- trajecten? Bel even voor onze referenties.

Contact
Bent u geïnteresseerd in een InCompany training? Of wilt u samen een goede sparringpartner uitkiezen? Of wilt u graag even telefonisch overleg over een leer- en ontwikkelvraagstuk binnen uw organisatie; wij hebben opleidingskundige kennis in huis om u snel te kunnen adviseren.

Mirjam Hoveijn
Manager BNA Academie
T 020 – 555 36 78
E academie@bna.nl

In the spotlight

Leiderschap in projecten

Ieder project is uniek en heeft zijn eigen uitdagingen. Een succesvol architectuur project is altijd een project waarvan het resultaat binnen de randvoorwaarden wordt opgeleverd en waarbij alle betrokken tevreden zijn over het proces naar […]

Leiderschap in projecten

Masterclass Storytelling voor Architecten

Met behulp van een verhaal de ander overtuigen & beïnvloeden. Geef het architectenbureau een menselijk gezicht en een grotere herkenning!

Masterclass Storytelling voor Architecten

Liever InCompany?

Wij denken graag mee over opleidingsvraagstukken binnen de organisatie!Liever InCompany?

BIM management

Deze BIM cursus is bedoeld voor projectleiders, projectmanagers, procesmanagers van bouwbedrijven, installateurs, architectenbureaus, bouwmanagementbureaus, ingenieursbureaus en opdrachtgevers. In sommige organisaties wordt deze rol ook wel BIM regisseur genoemd.


BIM management

Brandveilig ontwerpen

BNA Academie - Brandveilig ontwerpen

Met de cursus Brandveilig ontwerpen bent u in 1 dag op de hoogte van de voorschriften waaraan een gebouw volgens het Bouwbesluit 2012 moet voldoen.


Brandveilig ontwerpen

Continu je kennis en kunde updaten is cruciaal

Professionaliseren kun je leren, is haar motto. Nieuwe kennis leidt tot nieuwe inzichten die weer tot nieuwe opdrachten kunnen leiden. Wat dat betreft is de BNA Academie een effectieve leerpartner voor haar leden. “We weten […]

Continu je kennis en kunde updaten is cruciaal

Projectontwikkeling voor architecten

BNA Academie - Projectontwikkeling voor architecten

Deze tweedaagse cursus geeft u inzicht in de projectontwikkelaar en zijn werk. Zo kunnen architecten en stedenbouwkundigen hun kansen vergroten en hun positie verbeteren. De cursus behandelt het vastgoedontwikkelingsproces vanuit het perspectief van de projectontwikkelaar. […]

Projectontwikkeling voor architecten

Inloggen op BNA

(Sluiten)