Ook lid worden van de BNA?

als bureau, architect en/of directeur

Het lidmaatschap van de BNA staat open voor alle architectenbureaus, inclusief bureaus die actief zijn in de stedenbouw, interieurarchitectuur en tuin- en landschapsarchitectuur. Voorwaarde voor het lidmaatschap is dat minimaal één van de bestuurders van het bureau is ingeschreven in het architectenregister.

Contributie
De contributie is onder meer afhankelijk van het aantal medewerkers in het bureau. Architectenbureaus die op het moment van lid worden minder dan twee jaar geleden zijn opgericht, ontvangen 70% korting over het eerste jaar en 40% korting over het tweede jaar.

bereken-kosten_175x35px

 

 

De procedure
Via het aanmeldformulier hieronder kun je je eenvoudig aanmelden als lid. Na ontvangst van je aanmelding plaatsen we aan het begin van de eerstvolgende maand jouw ‘verzoek tot toelating als lid’ op de BNA-website. Dit is alleen voor leden zichtbaar. Vanaf dat moment hebben de leden 20 dagen de tijd om bezwaar te maken tegen het verzoek. Zodra een toelating definitief is, ontvang je hierover bericht van de BNA.

Eerst meer weten?
Op bna.nl/effect lees je wat het BNA lidmaatschap allemaal te bieden heeft. Heb je nog vragen, neem dan contact op via bna@bna.nl of bel 020-555 36 66.

Direct aanmelden
Bureau-lidmaatschap
Architect-lidmaatschap
Directeur-lidmaatschap

Laatste nieuws en aankomende events

ma 06 mrt 2017

BNA Live, Zwolle

  • Type: netwerkbijeenkomst
  • Locatie: Schouwburg Odeon, Blijmarkt 25 Zwolle
  • Organisatie: BNA
BNA Live, Zwolle

Nieuws / 22 feb, 2017

Tweede Kamer stemt in met Wet kwaliteitsborging voor het bouwen

Een ruime meerderheid van de Tweede Kamer heeft op 21 februari 2017 ingestemd met het Wetsvoorstel kwaliteitsborging voor het Bouwen (Wkb). Tegen stemden PVV, GroenLinks, Partij voor de Dieren, CU, 50plus, SP en Bontes/Van Klaveren.

Tweede Kamer stemt in met Wet kwaliteitsborging voor het bouwen

Nieuws / 14 feb, 2017

15 februari: BNA dubbel actief op de TU Delft

Morgenavond organiseren de BNA, Synchroon en de studievereniging Argus op de TU Delft een debat over de toekomst van het architectenvak met de drie finalisten van het Next Step Program, onder wie Marc Koehler. Aanmelden

15 februari: BNA dubbel actief op de TU Delft

Nieuws / 14 feb, 2017

Nieuw instrument voor gezonde architectenselecties

Vandaag publiceren de BNA, Architectuur Lokaal en ICSadviseurs  de uitgebreide Richtlijn Gezonde Architectenselecties. Deze richtlijn moet helpen om de negatieve spiraal van oplopende tenderkosten en frustraties te doorbreken. De richtlijn is bedoeld voor opdrachtgevers, bouwmanagers

Nieuw instrument voor gezonde architectenselecties

Nieuws / 09 feb, 2017

6 vragen aan Joep Habets, het geheugen van de BNA

Joep, officieel startte de BNA in 1842, maar er schijnt ook nog een voorloper te zijn geweest, hoe zit dat? In Amsterdam werd in 1819 de Maatschappij tot Aanmoediging der Bouwkunde opgericht. Deze was maar

6 vragen aan Joep Habets, het geheugen van de BNA

Inloggen op BNA

(Sluiten)