2018: Breng structuur in je administratie

5 december 2017

Als architect besteed je je tijd het liefste aan het creëren van mooie dingen. Die tijd ben je liever niet kwijt aan je financiële- en projectadministratie. Daarom heeft de BNA een nieuw ledenaanbod, want als BNA-lid heb je een streepje voor. JAN© accountants en Exact software bieden onze leden korting op verschillende softwareabonnementen en/of verwerkingskosten. Afhankelijk van jouw wensen en ambities voor jouw bureau, kun je kiezen uit een volledig pakket of een onderdeel daarvan.

Real time inzicht
JAN© accountants en Exact kennen de architectenbranche als geen ander. Ze zorgen ervoor dat je altijd weet hoe je onderneming er voor staat en waar de aandachtspunten maar vooral ook de kansen liggen! Gebruiksvriendelijkheid, kwaliteit en veiligheid hebben de hoogste prioriteit. Tevens voldoe je aan de vereisten van de Belastingdienst, zoals bijvoorbeeld de digitale bewaarplicht. Maar eigenlijk wil je op elk moment meer inzicht in de gemaakte uren per project en gemaakte kosten.

De adviseurs van JAN© Accountants weten welke aspecten architecten belangrijke inzichten opleveren vanuit de financiële administratie. Exact biedt de software om dit te ondersteunen.

BNA-ledenvoordeel
Speciaal voor leden van de BNA biedt Exact een korting op verschillende softwareabonnementen en/of biedt JAN© Online Boekhouden korting op de maandelijkse verwerkingskosten.

·                Exact Online Project Management:             maandelijks € 50,- (excl. btw) korting

·                Exact Online Uren & Facturen:                   maandelijks € 25,- (excl. btw) korting

·                JAN© Online Boekhouden:                        10% korting op de verwerkingskosten van JAN© Online Boekhouden.

De abonnementen kunnen apart en in combinatie van elkaar worden afgenomen.

Meer weten?
Bekijk het filmpje of ga naar de site van Exact en/of Jan Accountants. Wil je meer weten over of gebruikmaken van dit unieke kortingsaanbod, lees dan hier verder.

 

 

Algemeen: Laatste BNA nieuws

Nieuws / 10 dec, 2018

Private sector aanjager groei architectenbranche

Na jaren ‘wederopbouwen’ na de crisis is de omzet van architectenbureaus in 2017 gegroeid met 6,6%. Voor 2019 verwachten zij een verdere groei van het aantal nieuwe opdrachten. De vraag naar woningen en kantoren is

Private sector aanjager groei architectenbranche

Nieuws / 05 dec, 2018

De architectenbranche: een veld in transformatie

Het veld waarin architecten werkzaam zijn, is in de afgelopen twee decennia drastisch gewijzigd. Nieuwe regels, nieuwe spelers, nieuwe technologie en een diepe economische crisis hebben gevestigde verhoudingen en relaties in het veld waarin architectenbureaus

De architectenbranche: een veld in transformatie

Nieuws / 04 dec, 2018

Nieuwe aanvragen BNA-lidmaatschap

Overeenkomstig artikel 1a van het Huishoudelijk Reglement hebben de hieronder genoemde bureaus een verzoek om toelating bij de BNA ingediend: Archivolt Architectuur Studio, Almelo BoomBoomBoomArchitects, Maastricht BURO-S ARCHITECTS, Den Haag Civic Architects, Amsterdam IWT, Rotterdam Architectenbureau

Nieuwe aanvragen BNA-lidmaatschap

Nieuws / 04 dec, 2018

Aanbestedingstafel #6

Op 7 november organiseerde de BNA voor de zesde keer een Aanbestedingstafel om samen met architecten, opdrachtgevers en adviseurs mogelijke verbeteringen van de aanbestedingspraktijk te bespreken. Tenderkosten Fred Schoorl attendeert de aanwezigen op de Handreiking

Aanbestedingstafel #6

Inloggen op BNA

(Sluiten)