2018: Breng structuur in je administratie

5 december 2017

Als architect besteed je je tijd het liefste aan het creëren van mooie dingen. Die tijd ben je liever niet kwijt aan je financiële- en projectadministratie. Daarom heeft de BNA een nieuw ledenaanbod, want als BNA-lid heb je een streepje voor. JAN© accountants en Exact software bieden onze leden korting op verschillende softwareabonnementen en/of verwerkingskosten. Afhankelijk van jouw wensen en ambities voor jouw bureau, kun je kiezen uit een volledig pakket of een onderdeel daarvan.

Real time inzicht
JAN© accountants en Exact kennen de architectenbranche als geen ander. Ze zorgen ervoor dat je altijd weet hoe je onderneming er voor staat en waar de aandachtspunten maar vooral ook de kansen liggen! Gebruiksvriendelijkheid, kwaliteit en veiligheid hebben de hoogste prioriteit. Tevens voldoe je aan de vereisten van de Belastingdienst, zoals bijvoorbeeld de digitale bewaarplicht. Maar eigenlijk wil je op elk moment meer inzicht in de gemaakte uren per project en gemaakte kosten.

De adviseurs van JAN© Accountants weten welke aspecten architecten belangrijke inzichten opleveren vanuit de financiële administratie. Exact biedt de software om dit te ondersteunen.

BNA-ledenvoordeel
Speciaal voor leden van de BNA biedt Exact een korting op verschillende softwareabonnementen en/of biedt JAN© Online Boekhouden korting op de maandelijkse verwerkingskosten.

·                Exact Online Project Management:             maandelijks € 50,- (excl. btw) korting

·                Exact Online Uren & Facturen:                   maandelijks € 25,- (excl. btw) korting

·                JAN© Online Boekhouden:                        10% korting op de verwerkingskosten van JAN© Online Boekhouden.

De abonnementen kunnen apart en in combinatie van elkaar worden afgenomen.

Meer weten?
Bekijk het filmpje of ga naar de site van Exact en/of Jan Accountants. Wil je meer weten over of gebruikmaken van dit unieke kortingsaanbod, lees dan hier verder.

 

 

Algemeen: Laatste BNA nieuws

di 12 dec 2017 - wo 31 jan 2018

Reinvent the habit

  • Type: overig
  • Organisatie: Thorb
Reinvent the habit

do 14 dec 2017

BNA netwerk Twente nieuwe stijl

  • Type: netwerkbijeenkomst
  • Locatie: Oerboerderij Erve Middelkamp, De Lutte.
  • Organisatie: BNA Twente
  • Onderwerp: BNA Netwerken
BNA netwerk Twente nieuwe stijl

Nieuws / 11 dec, 2017

Minister Ollongren voert BENG-eisen één jaar eerder in

Minister Ollongren (BZK) heeft besloten dat vanaf 1 januari 2020 de BENG-eisen op vergunningsaanvragen voor nieuwe gebouwen van toepassing zijn. Dit schrijft zij in een brief die donderdag 7 december naar de Tweede Kamer is gestuurd. Hiermee

Minister Ollongren voert BENG-eisen één jaar eerder in

Nieuws / 06 dec, 2017

Gastblog Marina-Bos de Vos

De afgelopen vier jaar hebben de Technische Universiteit Delft, Radboud Universiteit Nijmegen en de BNA in het FuturA project wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de veranderende rol van de architect. Doel was om veranderingen in het

Gastblog Marina-Bos de Vos

Nieuws / 05 dec, 2017

BNA Expowand

Met gepaste trots verklaren we de BNA Expowand voor geopend. We zijn gestart met BNA 175 IN BEELD: 19 memorabele beelden uit ons BNA-archief en de digitale 175-Special. Vana f april 2018 is de wand

BNA Expowand

Nieuws / 05 dec, 2017

Aanvragen voor lokale netwerken 2018 geopend

Heb je een goed idee en kun je daar andere leden enthousiast voor krijgen? Dat kan het begin zijn van een nieuw lokaal netwerk binnen de BNA. Vanaf 2018 kan elk BNA-lid het initiatief nemen

Aanvragen voor lokale netwerken 2018 geopend

Inloggen op BNA

(Sluiten)