2018: Breng structuur in je administratie

5 december 2017

Als architect besteed je je tijd het liefste aan het creëren van mooie dingen. Die tijd ben je liever niet kwijt aan je financiële- en projectadministratie. Daarom heeft de BNA een nieuw ledenaanbod, want als BNA-lid heb je een streepje voor. JAN© accountants en Exact software bieden onze leden korting op verschillende softwareabonnementen en/of verwerkingskosten. Afhankelijk van jouw wensen en ambities voor jouw bureau, kun je kiezen uit een volledig pakket of een onderdeel daarvan.

Real time inzicht
JAN© accountants en Exact kennen de architectenbranche als geen ander. Ze zorgen ervoor dat je altijd weet hoe je onderneming er voor staat en waar de aandachtspunten maar vooral ook de kansen liggen! Gebruiksvriendelijkheid, kwaliteit en veiligheid hebben de hoogste prioriteit. Tevens voldoe je aan de vereisten van de Belastingdienst, zoals bijvoorbeeld de digitale bewaarplicht. Maar eigenlijk wil je op elk moment meer inzicht in de gemaakte uren per project en gemaakte kosten.

De adviseurs van JAN© Accountants weten welke aspecten architecten belangrijke inzichten opleveren vanuit de financiële administratie. Exact biedt de software om dit te ondersteunen.

BNA-ledenvoordeel
Speciaal voor leden van de BNA biedt Exact een korting op verschillende softwareabonnementen en/of biedt JAN© Online Boekhouden korting op de maandelijkse verwerkingskosten.

·                Exact Online Project Management:             maandelijks € 50,- (excl. btw) korting

·                Exact Online Uren & Facturen:                   maandelijks € 25,- (excl. btw) korting

·                JAN© Online Boekhouden:                        10% korting op de verwerkingskosten van JAN© Online Boekhouden.

De abonnementen kunnen apart en in combinatie van elkaar worden afgenomen.

Meer weten?
Bekijk het filmpje of ga naar de site van Exact en/of Jan Accountants. Wil je meer weten over of gebruikmaken van dit unieke kortingsaanbod, lees dan hier verder.

 

 

Algemeen: Laatste BNA nieuws

di 06 mrt 2018

Circulair bouwen. Hoe dan?

  • Type: overig
  • Locatie: Blue City, Rotterdam
  • Organisatie: Kingspan Geïsoleerde Panelen
  • Onderwerp: Duurzame ontwikkeling
Circulair bouwen. Hoe dan?

Nieuws / 15 feb, 2018

BNA presenteert Witboek voor Aardbevingsgebied

Om Groningse bewoners en opdrachtgevers te helpen heeft de BNA (Branchevereniging Nederlandse Architectenbureaus) samen met haar Groningse leden een online Witboek en Architectenpool Groningen opgezet. Het Witboek en een bijbehorende architectenpool moet helpen bij de

BNA presenteert Witboek voor Aardbevingsgebied

Nieuws / 14 feb, 2018

In Memoriam Jan Ovink

Jan Ovink, ons oudste lid, is 9 februari overleden op 97-jarige leeftijd. Ovink, wiens vader en grootvader ook architect waren, was vooral actief in de omgeving van zijn geboortestad Doetinchem. Hij trad in 1939 als

In Memoriam Jan Ovink

Nieuws / 13 feb, 2018

De architect van de toekomst

Op 8 februari j.l. organiseerde de BNA samen met Pakhuis de Zwijger een avond over de architect van de toekomst. Het programma was geïnspireerd op de BNA Toekomstscenario’s. De 4 architecten (ArchiBot, ArchiPreneur, TechArchitect, ArchiNet)

De architect van de toekomst

Inloggen op BNA

(Sluiten)