2018: Breng structuur in je administratie

5 december 2017

Als architect besteed je je tijd het liefste aan het creëren van mooie dingen. Die tijd ben je liever niet kwijt aan je financiële- en projectadministratie. Daarom heeft de BNA een nieuw ledenaanbod, want als BNA-lid heb je een streepje voor. JAN© accountants en Exact software bieden onze leden korting op verschillende softwareabonnementen en/of verwerkingskosten. Afhankelijk van jouw wensen en ambities voor jouw bureau, kun je kiezen uit een volledig pakket of een onderdeel daarvan.

Real time inzicht
JAN© accountants en Exact kennen de architectenbranche als geen ander. Ze zorgen ervoor dat je altijd weet hoe je onderneming er voor staat en waar de aandachtspunten maar vooral ook de kansen liggen! Gebruiksvriendelijkheid, kwaliteit en veiligheid hebben de hoogste prioriteit. Tevens voldoe je aan de vereisten van de Belastingdienst, zoals bijvoorbeeld de digitale bewaarplicht. Maar eigenlijk wil je op elk moment meer inzicht in de gemaakte uren per project en gemaakte kosten.

De adviseurs van JAN© Accountants weten welke aspecten architecten belangrijke inzichten opleveren vanuit de financiële administratie. Exact biedt de software om dit te ondersteunen.

BNA-ledenvoordeel
Speciaal voor leden van de BNA biedt Exact een korting op verschillende softwareabonnementen en/of biedt JAN© Online Boekhouden korting op de maandelijkse verwerkingskosten.

·                Exact Online Project Management:             maandelijks € 50,- (excl. btw) korting

·                Exact Online Uren & Facturen:                   maandelijks € 25,- (excl. btw) korting

·                JAN© Online Boekhouden:                        10% korting op de verwerkingskosten van JAN© Online Boekhouden.

De abonnementen kunnen apart en in combinatie van elkaar worden afgenomen.

Meer weten?
Bekijk het filmpje of ga naar de site van Exact en/of Jan Accountants. Wil je meer weten over of gebruikmaken van dit unieke kortingsaanbod, lees dan hier verder.

 

 

Algemeen: Laatste BNA nieuws

wo 26 sep 2018

Queering Architecture: Noncompliant Bodies

  • Type: overig
  • Locatie: Faculteit Bouwkunde, Zaal K, Julianalaan 134, 2628 BL Delft
  • Organisatie: Het Nieuwe Instituut
  • Onderwerp: Architectuur en ontwerpen Extern
Queering Architecture: Noncompliant Bodies

Nieuws / 13 sep, 2018

Maarten Polkamp gekozen tot vicevoorzitter

Het BNA-bestuur heeft Maarten Polkamp gevraagd Maartje Luisman op te volgen als vicevoorzitter. Maarten, partner van het Rotterdamse Personal Architecture, is sinds begin 2016 actief als Bestuurslid bij de BNA. Maarten, van harte. Welke taak

Maarten Polkamp gekozen tot vicevoorzitter

Nieuws / 13 sep, 2018

Klacht BNA gegrond: unieke ontwerpopdracht dient aanbesteed

De Commissie van Aanbestedingsexperts heeft opnieuw een klacht van de BNA gegrond verklaard. Het Kröller-Müller Museum wilde rechtstreeks een overheidsopdracht voor een uitbreiding gunnen aan een buitenlandse architect, hetgeen in strijd is met de aanbestedingsplicht.

Klacht BNA gegrond: unieke ontwerpopdracht dient aanbesteed

Nieuws / 13 sep, 2018

Top-5 Jord: ga deze zien @ AFFR!

BNA is partner van het Architecture Film Festival Rotterdam. Het programma is rond, dus een goed moment om festival-directeur Jord den Hollander te vragen welke films we moeten gaan zien. Top-5 Jord: ga deze zien!

Top-5 Jord: ga deze zien @ AFFR!

Inloggen op BNA

(Sluiten)