2018: Breng structuur in je administratie

5 december 2017

Als architect besteed je je tijd het liefste aan het creëren van mooie dingen. Die tijd ben je liever niet kwijt aan je financiële- en projectadministratie. Daarom heeft de BNA een nieuw ledenaanbod, want als BNA-lid heb je een streepje voor. JAN© accountants en Exact software bieden onze leden korting op verschillende softwareabonnementen en/of verwerkingskosten. Afhankelijk van jouw wensen en ambities voor jouw bureau, kun je kiezen uit een volledig pakket of een onderdeel daarvan.

Real time inzicht
JAN© accountants en Exact kennen de architectenbranche als geen ander. Ze zorgen ervoor dat je altijd weet hoe je onderneming er voor staat en waar de aandachtspunten maar vooral ook de kansen liggen! Gebruiksvriendelijkheid, kwaliteit en veiligheid hebben de hoogste prioriteit. Tevens voldoe je aan de vereisten van de Belastingdienst, zoals bijvoorbeeld de digitale bewaarplicht. Maar eigenlijk wil je op elk moment meer inzicht in de gemaakte uren per project en gemaakte kosten.

De adviseurs van JAN© Accountants weten welke aspecten architecten belangrijke inzichten opleveren vanuit de financiële administratie. Exact biedt de software om dit te ondersteunen.

BNA-ledenvoordeel
Speciaal voor leden van de BNA biedt Exact een korting op verschillende softwareabonnementen en/of biedt JAN© Online Boekhouden korting op de maandelijkse verwerkingskosten.

·                Exact Online Project Management:             maandelijks € 50,- (excl. btw) korting

·                Exact Online Uren & Facturen:                   maandelijks € 25,- (excl. btw) korting

·                JAN© Online Boekhouden:                        10% korting op de verwerkingskosten van JAN© Online Boekhouden.

De abonnementen kunnen apart en in combinatie van elkaar worden afgenomen.

Meer weten?
Bekijk het filmpje of ga naar de site van Exact en/of Jan Accountants. Wil je meer weten over of gebruikmaken van dit unieke kortingsaanbod, lees dan hier verder.

 

 

Algemeen: Laatste BNA nieuws

di 26 jun 2018

ILS-proof maken van Revit BIM-modellen

  • Type: netwerkbijeenkomst
  • Locatie: RoosRos Architecten te Oud-Beijerland
  • Organisatie: RoosRos Architecten te Oud-Beijerland
  • Onderwerp: BIM Technologische ontwikkeling
ILS-proof maken van Revit BIM-modellen

Nieuws / 20 jun, 2018

Open for business

Op dinsdag 19 juni jl. promoveerde Marina Bos-de Vos cum laude aan de TU Delft op haar proefschrift ‘Open for business’ over hoe architectenbureaus waarde toe-eigenen in projecten. De promotie is onderdeel van het FuturA onderzoek, een samenwerking van de TU Delft,

Open for business

Nieuws / 18 jun, 2018

Over het aanwijzen van de beste Next Stepper

In mei ging ik met de vakjury van het Next Step Program langs bij negen bureaus die de Next Step Ahead Group vormden. Zij onderscheidden zich van de andere 50 Next Steppers die hadden ingezonden

Over het aanwijzen van de beste Next Stepper

Nieuws / 18 jun, 2018

Circulair ontwerpen: kansen en knelpunten

Circulair ontwerpen en bouwen is belangrijk in een economie en maatschappij die meer en meer streeft naar volledige duurzaamheid en zero-waste. Sommige architectenbureaus geven aan weleens een project gedeeltelijk circulair te hebben uitgevoerd of te

Circulair ontwerpen: kansen en knelpunten

Nieuws / 13 jun, 2018

Videoverslag # 4 ‘De Stad van de toekomst’

De ontwerpstudie ‘De stad van de toekomst’ is ongeveer halverwege. De tien ontwerpteams waren de afgelopen weken te gast bij de vijf deelnemende gemeenten, om in intensieve werksessies te praten over hun visies en ideeën

Videoverslag # 4 ‘De Stad van de toekomst’

Inloggen op BNA

(Sluiten)