Aanvragen voor lokale netwerken 2018 geopend

5 december 2017

Heb je een goed idee en kun je daar andere leden enthousiast voor krijgen? Dat kan het begin zijn van een nieuw lokaal netwerk binnen de BNA. Vanaf 2018 kan elk BNA-lid het initiatief nemen om er één te starten. Als vereniging stimuleert de BNA dat leden elkaar lokaal of thematisch kunnen vinden en ondersteunt het initiatieven die daar op inzetten.

De aanleiding voor een lokaal netwerk kan divers zijn, die is afhankelijk van de bestaande behoefte voor verbinding en samenwerking. Denk bijvoorbeeld aan het delen van kennis (vakinhoudelijk), de sociale component (collega architecten ontmoeten) of het behartigen van belangen (lokale collectieven).

Hoe en wanneer kun je een aanvraag indienen?
Er zijn vier momenten in het jaar waarop aanvragen binnen dienen te zijn. Voordat je een aanvraag opstelt, loont het om te sparren met bestaande netwerken of met de BNA. Dat schept duidelijkheid en biedt misschien extra inzichten. Je kunt hiervoor contact opnemen met Mark Oldengarm.
Na indiening wordt een aanvraag beoordeeld door een commissie. Sluitingsdata voor aanvragen zijn 1 januari, 1 april, 1 juli en 1 oktober 2018.

Kun je als netwerk ook meerdere aanvragen per jaar doen?
Ja, in principe kan dat. Voor elke activiteit is het mogelijk om budget toegekend te krijgen. Maar omdat er een vastgesteld budget is voor het hele jaar, is het verstandig om zo vroeg mogelijk een aanvraag in te dienen voor het hele jaar.

Wie zijn er al actief en kunnen we elkaar ontmoeten?
Voor een overzicht van de al bestaande lokale netwerken kun je terecht de speciaal ingerichte landingspagina. Om onderling ideeën op te doen en van elkaar te leren, wordt er een bijeenkomst georganiseerd op 14 februari 2018. Nadere informatie hierover volgt.

Wil je meer weten? Lees dan de Regeling Lokale Netwerken, daar staat alles wat er te weten valt over lokale netwerken.

Algemeen: Laatste BNA nieuws

di 26 jun 2018

ILS-proof maken van Revit BIM-modellen

  • Type: netwerkbijeenkomst
  • Locatie: RoosRos Architecten te Oud-Beijerland
  • Organisatie: RoosRos Architecten te Oud-Beijerland
  • Onderwerp: BIM Technologische ontwikkeling
ILS-proof maken van Revit BIM-modellen

Nieuws / 05 feb, 2015

We blijven in ontwikkeling!

Door Suzanne Groenewold-Stengs Omdat ik met reguliere acquisitie steeds minder opdrachten binnenkreeg, heb ik mijn focus steeds meer verplaatst naar de initiatief- en haalbaarheidsfase van projecten. Daarbij maak ik quickscans van potentiële locaties en zoek

We blijven in ontwikkeling!

Inloggen op BNA

(Sluiten)