Design your business, design your future

29 maart 2018 - FuturA praktijkmiddag - Bouwkunde TU Delft

  • Type: masterclass
  • Datum: do 29 mrt 2018
  • Locatie: TU Delft Faculteit Bouwkunde Berlagezalen 1 & 2 (begane grond), Julianalaan 134, DELFT
  • Tijd: 14 uur - 17 uur
  • Organisator: BNA, TU Delft, Radboud Universiteit
  • Kosten leden:€ 35,00
  • Kosten niet-leden:€ 35,00
  • Alleen voor leden: Nee

Wil je meer weten over de toekomstige rol van de architect? Wil je haalbare verdien- en organisatiemodellen in de architectuur leren kennen? Ben je benieuwd naar de FuturA tool, waarmee je je bureaustrategie als creatieve professional kan (her)ontwerpen? Kom dan naar de FuturA praktijkmiddag op 29 maart van 14-17 uur op de Faculteit Bouwkunde van de TU Delft. Inschrijven kan hier!

Over FuturA
Het onderzoek futurA (future value chains of architectural services) analyseert bestaande en ontwikkelt nieuwe verdien- en organisatiemodellen voor de architectenbranche. Het 4-jarige project van Technische Universiteit Delft, Radboud Universiteit Nijmegen en BNA is één van de 23 projecten die vanuit NWO, de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek, voor de topsector creatieve industrie tot stand is gekomen. Doelstelling van het project is om veranderingen in het werkveld van de architect ten gevolge van sociaalmaatschappelijke verschuivingen en de financiële crisis te doorgronden en kansen voor de toekomst bloot te leggen.

Algemeen: Laatste BNA nieuws

Nieuws / 15 feb, 2018

BNA presenteert Witboek voor Aardbevingsgebied

Om Groningse bewoners en opdrachtgevers te helpen heeft de BNA (Branchevereniging Nederlandse Architectenbureaus) samen met haar Groningse leden een online Witboek en Architectenpool Groningen opgezet. Het Witboek en een bijbehorende architectenpool moet helpen bij de

BNA presenteert Witboek voor Aardbevingsgebied

Nieuws / 14 feb, 2018

In Memoriam Jan Ovink

Jan Ovink, ons oudste lid, is 9 februari overleden op 97-jarige leeftijd. Ovink, wiens vader en grootvader ook architect waren, was vooral actief in de omgeving van zijn geboortestad Doetinchem. Hij trad in 1939 als

In Memoriam Jan Ovink

Nieuws / 13 feb, 2018

De architect van de toekomst

Op 8 februari j.l. organiseerde de BNA samen met Pakhuis de Zwijger een avond over de architect van de toekomst. Het programma was geïnspireerd op de BNA Toekomstscenario’s. De 4 architecten (ArchiBot, ArchiPreneur, TechArchitect, ArchiNet)

De architect van de toekomst

Inloggen op BNA

(Sluiten)