Discussie: Future Topics in Architecture – 26 maart 2018, TU Delft

  • Type: overig
  • Datum: ma 26 mrt 2018
  • Locatie: Delft
  • Tijd: 18:00 - 20:00
  • Onderwerp: BNA International
  • Alleen voor leden: Nee

Maak kennis met de nieuwe generatie architecten. Waar staan ze voor? Welke keuzes maken ze in dit transitietijdvak? Welke thema’s agenderen zij – al dan niet via hun ontwerpen – voor de architectuur van morgen? Ontmoet de deelnemers van de nieuwe editie van het Next Step Program voor jong talent op 26 maart in Delft en ga met hen in discussie.

Argus en de leerstoel voor architectuurgeschiedenis organiseren deze discussieavond voor studenten, professionals en de nieuwe generatie van opkomende architecten. Discussieer met de jonge talenten in het Next Step Program – ontwikkeld door Synchroon en de BNA – over de urgente thema’s in de architectuur en reflecteer op hun toekomstvisies.

Stel kritische vragen over hoe zij de rol van architect zien, en wat volgens hen de relevante vraagstukken zijn waar je als architect iets mee moet. En natuurlijk is deze avond ook interessant als je nieuwsgierig bent naar hoe zij de stap van hun studie naar een succesvolle praktijk hebben gezet.

Maandag, 26 maart 2018, 18:00-20:00 uur

TU Delft, Faculteit Bouwkunde, Oranje Trap
Julianalaan 134, 2628 BL Delft

De discussie vindt in het Engels plaats en wordt afgesloten met een borrel. Aanmelden verplicht.

Meer informatie: www.argus.ccwww.nextstepprogram.nl

 

Algemeen: Laatste BNA nieuws

Nieuws / 13 sep, 2018

Maarten Polkamp gekozen tot vicevoorzitter

Het BNA-bestuur heeft Maarten Polkamp gevraagd Maartje Luisman op te volgen als vicevoorzitter. Maarten, partner van het Rotterdamse Personal Architecture, is sinds begin 2016 actief als Bestuurslid bij de BNA. Maarten, van harte. Welke taak

Maarten Polkamp gekozen tot vicevoorzitter

Nieuws / 13 sep, 2018

Klacht BNA gegrond: unieke ontwerpopdracht dient aanbesteed

De Commissie van Aanbestedingsexperts heeft opnieuw een klacht van de BNA gegrond verklaard. Het Kröller-Müller Museum wilde rechtstreeks een overheidsopdracht voor een uitbreiding gunnen aan een buitenlandse architect, hetgeen in strijd is met de aanbestedingsplicht.

Klacht BNA gegrond: unieke ontwerpopdracht dient aanbesteed

Nieuws / 13 sep, 2018

Top-5 Jord: ga deze zien @ AFFR!

BNA is partner van het Architecture Film Festival Rotterdam. Het programma is rond, dus een goed moment om festival-directeur Jord den Hollander te vragen welke films we moeten gaan zien. Top-5 Jord: ga deze zien!

Top-5 Jord: ga deze zien @ AFFR!

Inloggen op BNA

(Sluiten)