Business Bootcamp voor Architecten

Versterk in hoog tempo je kracht als ondernemer

Uniek programma voor architecten met ondernemersambities Als ondernemer heb je aan twee zaken behoefte: kennis over wat er komt kijken bij het ondernemerschap en een stevig netwerk. Daarom ontwikkelde de BNA Academie een uniek programma: het Business Bootcamp voor Architecten. Architecten die hun eigen bureau willen starten of een herstart willen maken worden in hoog tempo daarvoor klaargestoomd.   Doorgewinterde experts delen hun kennis over onderwerpen als het businessplan (m.b.v. business model canvas voor architecten) strategie, marketing, acquisitie, financiën en onderhandelen. Je treft vakgenoten die net als jij het ondernemerschap serieus nemen en wisselt ervaringen uit. Het traject wordt afgesloten met een ‘Dragons’ Den’ waarbij je je business plan pitcht aan opdrachtgevers en samenwerkingspartners, die een kijkje bieden in de manier waarop zij architecten selecteren.

Voor wie? Het Business Bootcamp is bedoeld voor architecten die willen starten met hun eigen bureau, maar ook voor architecten die al een eigen bureau hebben en daaraan verder vorm willen geven of willen herstarten. Maar het is ook interessant voor architecten die binnen hun bureau willen doorgroeien naar de positie van partner. Deze Bootcamp is ook geschikt voor tuin-en landschapsarchitecten, interieurarchitecten, ontwerpers, ingenieurs en medewerkers van architecten- en ontwerpbureaus.

Startdatum volgt nog!

Type Training
Kosten leden € 550,- excl. btw **
Kosten niet-leden € 650,- excl. btw **
Investering 5 dagdelen 13.00-19.00 35 PBO-uren

** Gespreid betalen mogelijk, informeer naar de mogelijkheden: academie@bna.nl Vervolgtraining? Na de Business Bootcamp is de training Storytelling voor architecten(bureaus) zinnig en erg leuk om te volgen, want dan kun je verder met het kneden aan je eigen businessverhaal. Je leert in deze training niet alleen dat verhaal mooi te verwoorden maar ook op inspirerende wijze uit te dragen (presenteren).

In the spotlight

Ontwerp en brandveiligheidsvoorschriften: een vurige match?

Robert Platje brengt een verrassend element aan het licht waar je misschien nog niet aan had gedacht.  In het Bouwbesluit 2012 staan brandveiligheidsvoorschriften die een behoorlijke impact kunnen hebben op het ontwerp van een gebouw. […]

Ontwerp en brandveiligheidsvoorschriften: een vurige match?

Partner worden

Na afloop kun je met meer kennis en zelfvertrouwen de verwachtingen van je zelf, je partners en medewerkers beter managen.

Partner worden

Leiderschap in projecten

Tijdens de intervisiebijeenkomsten staat het leren reflecteren op jezelf in jouw praktijk als projectmanager of projectleider centraal.

Leiderschap in projecten

Business Bootcamp voor Architecten

Als ondernemer heb je aan twee zaken behoefte: kennis over wat er komt kijken bij het ondernemerschap en een stevig netwerk.


Business Bootcamp voor Architecten

Groen in architectuur

Wie bij het ontwerpen van gebouwen de gebruiker centraal stelt kan niet om het aspect ‘beplanting” heen. Hoe zijn de voordelen van binnengroen onderbouwd en wat is er nodig om beplanting structureel en succesvol mee te nemen in een ontwerp.


Groen in architectuur

Privé: Gezonde gebouwen

Duurzaam binnenklimaat

In deze kennisbijeenkomst neemt Atze Boerstra je mee in alle ins en outs van het binnenmilieu.


Privé: Gezonde gebouwen

Storytelling

Met behulp van een verhaal de ander overtuigen & beïnvloeden. Geef het architectenbureau een menselijk gezicht en een grotere herkenning!


Storytelling

Continu je kennis en kunde updaten is cruciaal

Mirjam Hoveijn is opleidingspecialist van huis uit. Ze weet wat nodig is om trainingen te ontwikkelen die meerwaarde bieden, of in haar woorden: “Die mensen helpen hun kennis en kunde verder te ontwikkelen, zodat je jezelf interessanter maakt voor je werkgever, je medewerkers of je opdrachtgevers.


Continu je kennis en kunde updaten is cruciaal

Social media voor architecten

Dragen uw social media activiteiten eigenlijk wel bij aan het bereiken van uw zakelijk doelen? Genereer meer leads met een rendabele contentstrategie.


Social media voor architecten

InCompany

Wij denken graag mee over maatwerktrainingen!


InCompany

Inloggen op BNA

(Sluiten)