Business Bootcamp voor Architecten

Versterk in hoog tempo je kracht als ondernemer

Uniek programma voor architecten met ondernemersambities Als ondernemer heb je aan twee zaken behoefte: kennis over wat er komt kijken bij het ondernemerschap en een stevig netwerk. Daarom ontwikkelde de BNA Academie een uniek programma: het Business Bootcamp voor Architecten. Architecten die hun eigen bureau willen starten of een herstart willen maken worden in hoog tempo daarvoor klaargestoomd.   Doorgewinterde experts delen hun kennis over onderwerpen als het businessplan (m.b.v. business model canvas voor architecten) strategie, marketing, acquisitie, financiën en onderhandelen. Je treft vakgenoten die net als jij het ondernemerschap serieus nemen en wisselt ervaringen uit. Het traject wordt afgesloten met een ‘Dragons’ Den’ waarbij je je business plan pitcht aan opdrachtgevers en samenwerkingspartners, die een kijkje bieden in de manier waarop zij architecten selecteren.

Voor wie? Het Business Bootcamp is bedoeld voor architecten die willen starten met hun eigen bureau, maar ook voor architecten die al een eigen bureau hebben en daaraan verder vorm willen geven of willen herstarten. Maar het is ook interessant voor architecten die binnen hun bureau willen doorgroeien naar de positie van partner. Deze Bootcamp is ook geschikt voor tuin-en landschapsarchitecten, interieurarchitecten, ontwerpers, ingenieurs en medewerkers van architecten- en ontwerpbureaus.

Startdatum volgt nog!

Type Training
Kosten leden € 645,- excl. btw **
Kosten niet-leden € 795,- excl. btw **
Investering 5 dagdelen 13.00-19.00 35 PBO-uren

** Gespreid betalen mogelijk, informeer naar de mogelijkheden: academie@bna.nl Vervolgtraining? Na de Business Bootcamp is de training Storytelling voor architecten(bureaus) zinnig en erg leuk om te volgen, want dan kun je verder met het kneden aan je eigen businessverhaal. Je leert in deze training niet alleen dat verhaal mooi te verwoorden maar ook op inspirerende wijze uit te dragen (presenteren).

In the spotlight

E-magazine BNA Academie

Het team BNA Academie wil jou bedanken voor het afgelopen jaar! Voor je ligt ons allereerste e-magazine, vol met inspiratie.

E-magazine BNA Academie

Lees ook: “Contracteren is het hart van ondernemen. Heldere afspraken zijn essentieel voor architecten.”

Michel Geertse, Beleidsmedewerker juridische zaken bij de BNA, heeft regelmatig architecten aan de telefoon.“Ik merk bij de BNA Helpdesk dat praktische problemen voortvloeien uit onduidelijke en onredelijke contractuele afspraken. Denk aan discussies over meerwerk, aansprakelijkheid en […]

Lees ook: “Contracteren is het hart van ondernemen. Heldere afspraken zijn essentieel voor architecten.”

Biobased Ontwerpen & Bouwen

Bij de training Biobased bouwen gaat het om het leren kennen van verschillende soorten materialen en de toepassingsgebieden daarvan.

Biobased Ontwerpen & Bouwen

Lees ook: De architect als drijvende kracht

Docent Iwan de Vries: ‘Tijdens de cursus zagen we steeds meer architecten die zelf de rol van de projectontwikkelaar overnamen.’

Lees ook: De architect als drijvende kracht

Groen in architectuur

Wie bij het ontwerpen van gebouwen de gebruiker centraal stelt kan niet om het aspect ‘beplanting” heen. Hoe zijn de voordelen van binnengroen onderbouwd en wat is er nodig om beplanting structureel en succesvol mee te nemen in een ontwerp.

Groen in architectuur

“Als leider ben je nooit uitgeleerd”

“Als architect heb je een natuurlijke leiderschapsrol in projecten.” Aan het woord is Janneke Bierman, directeur van Bierman Henket architecten.

“Als leider ben je nooit uitgeleerd”

Storytelling

Met behulp van een verhaal de ander overtuigen & beïnvloeden. Geef het architectenbureau een menselijk gezicht en een grotere herkenning!

Storytelling

Inloggen op BNA

(Sluiten)