Business Bootcamp voor Architecten

Versterk in hoog tempo je kracht als ondernemer

Uniek programma voor architecten met ondernemersambities

Als ondernemer heb je aan twee zaken behoefte: kennis over wat er komt kijken bij het ondernemerschap en een stevig netwerk. Daarom ontwikkelde de BNA Academie een uniek programma: het Business Bootcamp voor Architecten. Architecten die hun eigen bureau willen starten of een herstart willen maken worden in hoog tempo daarvoor klaargestoomd.

Direct inschrijvenDoorgewinterde experts delen hun kennis over onderwerpen als het businessplan (m.b.v. business model canvas voor architecten) strategie, marketing, acquisitie, financiën en onderhandelen. Je treft vakgenoten die net als jij het ondernemerschap serieus nemen en wisselt ervaringen uit. Het traject wordt afgesloten met een ‘Dragons’ Den’ waarbij je je business plan pitcht aan opdrachtgevers en samenwerkingspartners, die een kijkje bieden in de manier waarop zij architecten selecteren.

Voor wie?
Het Business Bootcamp is bedoeld voor architecten die willen starten met hun eigen bureau, maar ook voor architecten die al een eigen bureau hebben en daaraan verder vorm willen geven of willen herstarten. Maar het is ook interessant voor architecten die binnen hun bureau willen doorgroeien naar de positie van partner.

Deze Bootcamp is ook geschikt voor tuin-en landschapsarchitecten, interieurarchitecten, ontwerpers, ingenieurs en medewerkers van architecten- en ontwerpbureaus.

Aanmelden
Direct inschrijven

 

Klik hier voor wanneer de cursus is ingepland.

Data en locaties bijeenkomsten (data zijn onder voorbehoud, locaties worden in onderling overleg met de groep afgestemd en vinden verspreid door het land plaats):

  1. Start donderdag 7 september 2017: Amsterdam
  2. donderdag 28 september 2017
  3. donderdag 12 oktober 2017
  4. donderdag 9 november 2017
  5. donderdag 7 december 2017
Type Training
Kosten leden € 550,- excl. btw **
Kosten niet-leden € 650,- excl. btw **
Investering 5 dagdelen 13.00-19.00
35 PBO-uren

** Gespreid betalen mogelijk, informeer naar de mogelijkheden: academie@bna.nl

Vervolgtraining?
Na de Business Bootcamp is de training Storytelling voor architecten(bureaus) zinnig en erg leuk om te volgen, want dan kun je verder met het kneden aan je eigen businessverhaal. Je leert in deze training niet alleen dat verhaal mooi te verwoorden maar ook op inspirerende wijze uit te dragen (presenteren).

 

In the spotlight

Future Flux Festival en BNA Academie presenteren: How Do You Do 2017

FUTURE FLUX FESTIVAL FUTURE FLUX FESTIVAL bestaat uit een Playground vol ‘instructables’, interactieve installaties en performances; Workstations, waarin creatieven, industrie en publiek samenwerken aan nieuwe ideeën; een Academy waar je je onderdompelt in kennis van anderen […]

Future Flux Festival en BNA Academie presenteren: How Do You Do 2017

Van Projectarchitect tot Partner

Na afloop kun je met meer kennis en zelfvertrouwen de verwachtingen van je zelf, je partners en medewerkers beter managen.

Van Projectarchitect tot Partner

Harvard Onderhandelen

Als je in een samenwerking resultaten wilt behalen waar alle partijen tevreden mee zijn én je wilt de relatie goed houden, dan vraagt dat nogal wat van de wijze waarop je onderhandelt. Je leert de vijf spelregels van het Harvard onderhandelen toe te passen.

Harvard Onderhandelen

Liever InCompany?

Wij denken graag mee over opleidingsvraagstukken binnen de organisatie!

Liever InCompany?

Leiderschap in projecten

Tijdens de intervisiebijeenkomsten staat het leren reflecteren op jezelf in jouw praktijk als projectmanager of projectleider centraal.

Leiderschap in projecten

Continu je kennis en kunde updaten is cruciaal

Mirjam Hoveijn is opleidingspecialist van huis uit. Ze weet wat nodig is om trainingen te ontwikkelen die meerwaarde bieden, of in haar woorden: “Die mensen helpen hun kennis en kunde verder te ontwikkelen, zodat je jezelf interessanter maakt voor je werkgever, je medewerkers of je opdrachtgevers.

Continu je kennis en kunde updaten is cruciaal

Een passend honorarium berekenen

BNA Academie - Rekenen aan herbestemming 800-550

Je leert zelf te beoordelen welke onderdelen bij de ene offerte zwaarder wegen dan bij een andere offerte.

Een passend honorarium berekenen

Inloggen op BNA

(Sluiten)