BNA Architectendag 2018

Alles is grondstof

Datum: 1 november 2018
Plaats: Televisiestraat 2, 2525 LV Den Haag
Tijd: 13.00 – 19.00 uur

aanmelden

 

Omcirkel je toekomst! Blokkeer 1 november in je agenda voor de jaarlijkse BNA Architectendag met als thema: alles is grondstof.
Circulair is inmiddels al net zo’n containerbegrip geworden als ‘duurzaam’, daarom gaan we op 1 november graag net een stap verder. We willen, samen met jou, komen tot de essentie van circulair ontwerpen en bouwen. Alles is grondstof dus. Dat klinkt aards en dat is het ook. Door ‘Parijs’ zijn we niet alleen voor energie, maar juist ook voor grondstoffen met de neus op de feiten gedrukt. We verspillen teveel, bouwen nog niet erg ‘smart’.

De dag wordt gehouden in The New Farm in Den Haag. Daar verkennen we onder begeleiding van experts en ervaringsdeskundigen de circulaire ontwerppraktijk van morgen. Het wordt een dag boordevol inspiratie, met prikkelende sprekers en stimulerende werksessies.
De Deense architect en innovator Kasper Guldager Jensen zal een keynote houden over ‘circular sustainability’. Als afsluiter van de dag wordt de BNA Kubus 2018 uitgereikt, hét onderscheidingsteken als blijk van waardering voor een bijzondere verdienste voor de architectuur in Nederland.

Wat er verder te beleven valt vertellen we vanaf half augustus. We gaan in ieder geval met elkaar nadenken over en werken aan de praktijk van morgen. Want samen zijn we slimmer en tenslotte ook leuker.

Wat mag volgens jou echt niet ontbreken tijdens de BNA Architectendag? Heb je een suggestie voor een spreker, onderwerp, workshop of activiteit? Of misschien ben je zelf zo’n spreker met een sterk en bevlogen verhaal? Laat ons weten wat er volgens jou absoluut in het programma hoort dit jaar.

doe direct een voorstel!

Algemeen: Laatste BNA nieuws

di 04 sep 2018

ILS-proof maken van Revit BIM-modellen

  • Type: netwerkbijeenkomst
  • Locatie: RoosRos Architecten te Oud-Beijerland
  • Organisatie: RoosRos Architecten te Oud-Beijerland
  • Onderwerp: BIM Technologische ontwikkeling
ILS-proof maken van Revit BIM-modellen

Nieuws / 14 aug, 2018

BNA Kubus 2018: de jury

Begin september hakt een zeskoppige vakjury de knoop door over wie de BNA Kubus 2018 ontvangt. Op donderdag 1 november wordt deze oeuvreprijs uitgereikt als slotakkoord van de BNA Architectendag in The New Farm in

BNA Kubus 2018: de jury

Nieuws / 14 aug, 2018

Op naar de 3e editie van Next Step Program

Tijdens de uitreiking van de Next Step Award hield Do Janne Vermeulen een speech over haar ervaringen als juryvoorzitter. Belangrijkste conclusie: het Next step Program wordt door de jongere generatie architecten serieus genomen als ontwikkelprogramma.

Op naar de 3e editie van Next Step Program

Nieuws / 09 aug, 2018

Verslag PRIDE Lunch

Vrijdag 3 augustus heeft de allereerste BNA PRIDE Lunch plaatsgevonden in Amsterdam bij Pension Homeland. De BNA en de TU Delft faculteit bouwkunde hebben LHBTIQ* architecten en medewerkers van architectenbureaus uitgenodigd om aan de vooravond

Verslag PRIDE Lunch

Nieuws / 08 aug, 2018

Nieuwe aanvragen BNA-lidmaatschap

Overeenkomstig artikel 1a van het Huishoudelijk Reglement hebben de hieronder genoemde bureaus een verzoek om toelating bij de BNA ingediend: Adriaan Risseeuw Architectuur, Oirschot Augustus Architecten, Limburg HofmanDujardin, Diemen Sander Schreuder Architecten, Amsterdam Room +

Nieuwe aanvragen BNA-lidmaatschap

Inloggen op BNA

(Sluiten)