BNA Architectendag 2018

Alles is grondstof

Datum: 1 november 2018
Plaats: Televisiestraat 2, 2525 LV Den Haag
Tijd: 13.00 – 19.00 uur

aanmelden

 

Omcirkel je toekomst! Blokkeer 1 november in je agenda voor de jaarlijkse BNA Architectendag met als thema: alles is grondstof.
Circulair is inmiddels al net zo’n containerbegrip geworden als ‘duurzaam’, daarom gaan we op 1 november graag net een stap verder. We willen, samen met jou, komen tot de essentie van circulair ontwerpen en bouwen. Alles is grondstof dus. Dat klinkt aards en dat is het ook. Door ‘Parijs’ zijn we niet alleen voor energie, maar juist ook voor grondstoffen met de neus op de feiten gedrukt. We verspillen teveel, bouwen nog niet erg ‘smart’.

De dag wordt gehouden in The New Farm in Den Haag. Daar verkennen we onder begeleiding van experts en ervaringsdeskundigen de circulaire ontwerppraktijk van morgen. Het wordt een dag boordevol inspiratie, met prikkelende sprekers en stimulerende werksessies.
De Deense architect en innovator Kasper Guldager Jensen zal een keynote houden over ‘circular sustainability’. Als afsluiter van de dag wordt de BNA Kubus 2018 uitgereikt aan Francine Houben, hét onderscheidingsteken als blijk van waardering voor een bijzondere verdienste voor de architectuur in Nederland.

Algemeen: Laatste BNA nieuws

Nieuws / 23 mrt, 2016

Architect Jan Stokla overleden

Architect Jan Maarten Stokla is vorige maand overleden. Hij is in stilte begraven. In 1997 werd aan hem de BNA Kubus toegekend. Na de oorlog was Stokla bijna veertig jaar verbonden aan architectenbureau Van den

Architect Jan Stokla overleden

Inloggen op BNA

(Sluiten)