Cateraar Taboulé Coöperatie

Tijdens de BNA Architectendag wordt de catering verzorgd door de Taboulé Coöperatie. Taboulé is een wereldrestaurant en een sociale onderneming. Taboulé biedt perspectief aan talenten in de horeca door leerwerkplekken, opleiding en betaald werk. Het team van Taboulé komt uit Egypte, Marokko, Turkije, Syrië, India, Thailand en Nederland, en dat zie je terug in de menu’s. Taboulé biedt een wereldkeuken waarin het beste uit de verschillende landen gekookt wordt. Iedereen brengt hierbij de lekkerste recepten uit zijn of haar cultuur in. Recepten die vaak van moeder op dochter zijn doorgegeven. En die liefde proef je!

Taboulé zit in The New Farm en zij gebruiken producten die geproduceerd worden in het gebouw. Zo hebben ze recepten waarbij ze gebruik maken van de oesterzwammen van HaagseZwam een van de sociale ondernemingen in The New Farm. Taboulé is een opleidingsrestaurant die regelmatig pop-ups en Try-out diners organiseert, en opent begin 2019 een restaurant op de begane grond van The New Farm.

Volg Taboulé op Facebook

Algemeen: Laatste BNA nieuws

Nieuws / 20 nov, 2018

Terugblik BNA Architectendag 2018

Met veel plezier kijkt de BNA terug op de Architectendag. Rond het thema ‘Alles is Grondstof’, kwamen in The...

Terugblik BNA Architectendag 2018

Nieuws / 03 okt, 2018

Meer circulaire projecten en ambitieuze opdrachtgevers nodig

Architecten hebben meer circulaire projecten en ambitieuze opdrachtgevers nodig om samen de circulaire architectuur en bouw te ontwikkelen. Bij deze gezamenlijke zoektocht is het delen van ervaringen met andere bureaus en alle spelers uit de bouwketen

Meer circulaire projecten en ambitieuze opdrachtgevers nodig

Inloggen op BNA

(Sluiten)