Locatie The New Farm

The New Farm, Den Haag

Dit jaar vindt de BNA Architectendag plaats in The New Farm in Den Haag. The New Farm werd eind jaren 50 gebouwd voor elektronicagigant Philips, dat het pand in de jaren 80 overdeed aan de gemeente Den Haag. Met de komst in 2013 van Urban Farmers op de bovenste verdieping én op het dak, groeide het gebouw uit tot een hotspot voor vertical urban farming. Inmiddels zijn er diverse bedrijven gevestigd die op circulaire en sociaal maatschappelijke grondslag werken aan voornamelijk een duurzame voedselproductie.

Route naar de The New Farm
The New Farm
Televisiestraat 2, Den Haag

Openbaar vervoer:
Vanaf Den Haag Centraal neem je tramlijn 9 naar Vrederust. Na 15 minuten stap je uit bij halte Dynamostraat, vanaf daar is het 1 minuut lopen.
Vanaf Den Haag Hollands Spoor neem je tramlijn 9 naar Vrederust. Na 6 minuten stap je uit bij halte Dynamostraat, vanaf daar is het 1 minuut lopen.
Vanaf Den Haag Moerwijk is het 8 minuten lopen.

Auto:
Bij het gebouw zelf is parkeergelegenheid. Mocht daar onverhoopt geen plaats meer zijn, dan is in de directe omgeving betaald parkeren mogelijk.

 

The New Farm is de internationale hub voor binnenstedelijke voedselproductie en voedselbewustzijn. Hier creëren we een nieuwe wereld, een duurzame wereld waarin smart cities een groeiende wereldpopulatie huisvesten en voeden. Met baanbrekend onderzoek, technologische innovaties, exposities en onderwijs bewijst The New Farm dat je voor vertical urban farming in Nederland moet zijn.

 

Algemeen: Laatste BNA nieuws

Nieuws / 20 nov, 2018

Terugblik BNA Architectendag 2018

Met veel plezier kijkt de BNA terug op de Architectendag. Rond het thema ‘Alles is Grondstof’, kwamen in The...

Terugblik BNA Architectendag 2018

Nieuws / 03 okt, 2018

Meer circulaire projecten en ambitieuze opdrachtgevers nodig

Architecten hebben meer circulaire projecten en ambitieuze opdrachtgevers nodig om samen de circulaire architectuur en bouw te ontwikkelen. Bij deze gezamenlijke zoektocht is het delen van ervaringen met andere bureaus en alle spelers uit de bouwketen

Meer circulaire projecten en ambitieuze opdrachtgevers nodig

Inloggen op BNA

(Sluiten)