BNA Live gaat van start!

'Blijf zo het contact met de leden zoeken'

1 april 2019

‘Blijf zo het contact met de leden zoeken!’ Deze aanbeveling over BNA Live van vorig jaar nemen we graag ter harte. Morgen starten we met de eerste bijeenkomsten in Zwolle en Arnhem en vrijdag zijn we te vinden in Den Bosch en Roermond.

Klik hier voor informatie en aanmelden

Nathalie de Vries (voorzitter) en Fred Schoorl (directeur) gaan op zes verschillende plaatsen in het land van leden horen wat er speelt. Samen wordt ook vooruit gekeken naar ontwikkelingen van de komende jaren, iets dat in eerdere edities werd gewaardeerd: “Jazeker, altijd goed om even – los van de waan van de dag – over de toekomst van het vak te brainstormen.”

“Telkens weer zie ik het belang, raak ik geïnspireerd, hoor ik andere leden die met dezelfde zaken worstelen, top.” Ook dit jaar is de onderlinge interactie van groot belang. Via een gesprek met interactieve elementen willen we samen tot goede inzichten komen, om de komende jaren goed de meerwaarde van de architectenbranche te laten zien. Dat vragen leden ook van ons: “Benadrukken wat de BNA doet om de positie van ‘de architect’ te verstevigen en de bekendheid van de kennis en vaardigheden van ‘de architect’ te verbreiden.”

Kom jij ook naar BNA Live? Meld je dan hier aan: www.bna.nl/live

Algemeen: Laatste BNA nieuws

Inloggen op BNA

(Sluiten)