Eerste sprekers Architectendag 2017 bekend

Reset your Mind

1 augustus 2017

Jelle Feringa was een van de eerste sprekers die we voor de BNA Architectendag gevraag hadden. De overige sprekers op de BNA Architectendag 2017 zijn nu ook bekend, en de lijst groeit nog steeds! Wat kun je verwachten?

Architecten die met algoritmes ontwerpscenario’s schetsen, geïnformeerde multidisciplinaire ontwerpmodellen maken. Met robots meer positie in het maakproces krijgen. Ecologisch en zelfvoorzienend bouwen of een internationaal digitaal fabricageplatform zijn gestart.

Een onderzoeker die gebouwen deconstrueert en een stedenbouwkundige die met big data verborgen lagen in steden blootlegt. Stuk voor stuk voorbeelden van een nieuwe generatie architecten die een mindshift hebben ondergaan en kansen en ontwikkelingen op het gebied van duurzame en technologische ontwikkelingen weten te integreren in hun ruimtelijke ontwerppraktijk.

Kom naar de BNA Architectendag op 2 november en Reset your Mind

Algemeen: Laatste BNA nieuws

vr 03 aug 2018

JOIN the PRIDE

  • Type: overig
  • Locatie: Pension Homeland, Amsterdam
  • Organisatie: BNA
JOIN the PRIDE

Nieuws / 21 nov, 2017

Blog Fred Schoorl: Omdenken met Reset Your Mind

In de Prodentfabriek te Amersfoort smaakt het naar nieuw. De BNA viert de landelijke Architectendag met een programma dat bol staat van het raakvlak tussen architectuur en wat er op wereldschaal aan technologische en duurzame

Blog Fred Schoorl: Omdenken met Reset Your Mind

Inloggen op BNA

(Sluiten)