Doe mee aan de cao-enquête

Deadline: dinsdag 30 oktober

3 oktober 2018

De BNA wil een toekomstgerichte cao die aansluit op de praktijk, bureaus faciliteert, ontwikkeling stimuleert én oneerlijke concurrentie op arbeidsvoorwaarden helpt te voorkomen. Beide partijen – werkgevers en medewerkers – dienen zich hierin te kunnen blijven vinden. Wij vragen je daarom om jouw inbreng!

Nieuwe cao besprekingen begin 2019
De huidige cao loopt tot en met 28 februari 2019. Begin 2019 starten daarom de onderhandelingen over een nieuwe cao. Om de cao inzet namens werkgevers te bepalen is de betrokkenheid van alle BNA-bureaus en een goed beeld van je prioriteiten essentieel.

Geef uw mening als werkgever
Deze enquête en een werkgeversbijeenkomst voorafgaand aan de start van de cao onderhandelingen (waar de enquêteresultaten zullen worden gepresenteerd) is bedoeld om deze goed in kaart te brengen. Jouw mening als werkgever is voor ons heel belangrijk.

Mening van medewerkers
Er is volop ruimte om je wensen, speerpunten en eventuele knelpunten aan te geven. Je kunt – indien gewenst – de OR, personeelsvertegenwoordiging of bureau intermediair betrekken door te vragen naar hun mening en deze ook kenbaar te maken.

Doe mee vóór dinsdag 30 oktober!
Het invullen duurt ongeveer 20 minuten. Deze enquête wordt uitgevoerd door onderzoeksbureau Panteia en is gericht aan alle BNA bureau directies met eigen personeel. Per bureau kan de vragenlijst één keer worden ingevuld. De verwerking van je gegevens gebeurt anoniem. Uiterlijk dinsdag 30 oktober 2018 zien wij graag de ingevulde enquête retour.

Deze dagen krijgt u een mail met een verzoek om mee te doen aan een belangrijke enquête.

 

Algemeen: Laatste BNA nieuws

Nieuws / 29 jan, 2019

Architecten herontwerpen vaker door stijgende bouwkosten

‘Architectenbureaus moeten door de sterk stijgende bouwkosten steeds vaker hun ontwerpen aanpassen’ aldus de BNA in Het Financiële Dagblad. De BNA roept bureaus op hier vooraf goede afspraken over te maken met opdrachtgevers en aannemers.

Architecten herontwerpen vaker door stijgende bouwkosten

Nieuws / 08 jan, 2019

Architecten klaar voor uitvoering klimaatakkoord gebouwde omgeving

Architecten staan klaar voor de uitvoering van het klimaatakkoord voor de gebouwde omgeving. Zij  willen zo ook actief meebouwen aan het bereiken van de Parijs-klimaatdoelen. Partners die zij hierbij nodig hebben zijn bouwfysica adviseurs, installateurs,

Architecten klaar voor uitvoering klimaatakkoord gebouwde omgeving

Nieuws / 19 nov, 2018

Aantal deelnemers beroepservaringperiode stijgt fors

Uit het onderzoek Jonge ontwerpers en beroepservaring 2015-2017 blijkt dat het aantal deelnemers aan de beroepservaringperiode (bep) in 2017 zo’n vijf maal hoger is dan in 2015. Het aandeel ontwerpers dat, na het doorlopen van de

Aantal deelnemers beroepservaringperiode stijgt fors

Nieuws / 13 nov, 2018

Werkgeversbijeenkomst over cao inzet van de BNA

De huidige cao loopt tot en met 28 februari 2019. Begin 2019 starten daarom de onderhandelingen over een nieuwe cao. De BNA wil de nieuwe cao zo vormgeven dat deze bureaus faciliteert en zij goed kunnen

Werkgeversbijeenkomst over cao inzet van de BNA

Inloggen op BNA

(Sluiten)