MakeHappen! Inspiration Night 25 jan 2018 – Uitverkocht! –

MakeHappen! Inspiration Night
Wanneer: 25 januari 2018
Tijd: 18:30- 22:15 uur met netwerkdiner
Waar: CIRCL, ABN Amro Zuidas

Time to grow now. Proven en promising strategies for international success in architecture

Key-notes door Caroline Bos, UNStudio en Dhyana van der Pols, G-StarMaster Classes met Nathalie de Vries, MVRDV en Lars Emil Kragh, Danish architects’ association en Eline van den Berg,Royal Flora Holland.

Spreek persoonlijk met topspelers over hun weg tot internationaal succes. Hoor in master classes van ‘proven’ en ‘promising’ strategieën in de architectuur en andere wereldbekende Nederlandse branches. Wat zijn lessen, successen, de flops? Wat zijn de ambities en de nieuwe business cases? Alleen de MakeHappen! Inspiration Night biedt je inside information en inspireert je tot grensoverstijgend ondernemerschap.

De avond vindt plaats in het spectaculaire Circl van ABN Amro, een gloednieuw gebouw dat geconstrueerd is met hergebruikte materialen.  Zelfs oude spijkerbroeken van de medewerkers waren gebruikt, wat de shift naar circulaire economie in Nederland showcased.

Programma

18:30 Network diner
19:15 Welkom – Petran van Heel, ABN Amro
19:30 Key-notes – Caroline Bos, UNStudio en Dhyana van der Pols, G-Star
20:20 Discussie onder leiding van Fred Schoorl (BNA)
20:30 Master Class sessions
21:30 Terugkoppeling, samenvatting en afsluiting
21:45 Netwerk borrel met muziek

De kosten zijn EUR 150,-, BNA leden betalen slechts EUR 75,- . Diner en een netwerk borrel zijn bij de prijs inbegrepen. Indien aanmelden niet lukt, gelieve contact op te nemen met BNA International.

Met ondersteuning van:

Algemeen: Laatste BNA nieuws

di 06 mrt 2018

Circulair bouwen. Hoe dan?

  • Type: overig
  • Locatie: Blue City, Rotterdam
  • Organisatie: Kingspan Geïsoleerde Panelen
  • Onderwerp: Duurzame ontwikkeling
Circulair bouwen. Hoe dan?

Nieuws / 15 feb, 2018

BNA presenteert Witboek voor Aardbevingsgebied

Om Groningse bewoners en opdrachtgevers te helpen heeft de BNA (Branchevereniging Nederlandse Architectenbureaus) samen met haar Groningse leden een online Witboek en Architectenpool Groningen opgezet. Het Witboek en een bijbehorende architectenpool moet helpen bij de

BNA presenteert Witboek voor Aardbevingsgebied

Nieuws / 14 feb, 2018

In Memoriam Jan Ovink

Jan Ovink, ons oudste lid, is 9 februari overleden op 97-jarige leeftijd. Ovink, wiens vader en grootvader ook architect waren, was vooral actief in de omgeving van zijn geboortestad Doetinchem. Hij trad in 1939 als

In Memoriam Jan Ovink

Nieuws / 13 feb, 2018

De architect van de toekomst

Op 8 februari j.l. organiseerde de BNA samen met Pakhuis de Zwijger een avond over de architect van de toekomst. Het programma was geïnspireerd op de BNA Toekomstscenario’s. De 4 architecten (ArchiBot, ArchiPreneur, TechArchitect, ArchiNet)

De architect van de toekomst

Inloggen op BNA

(Sluiten)