Locatie: Circl

Een bijzonder innovatief en ciruclair gebouw

 De MakeHappen! Inspiration Night 2018 is uitverkocht!

 
© WAX Architectural Visualizations

De Makehappen! Inspiration Night wordt in een van de meest innovatieve gebouwen in Nederland gehouden: Circl. Het staat voor grootse veranderingen in de architectuur, maar ook voor de rol waarin klanten kunnen deelnemen. Circl is het inspirerende conference center en ontmoetingsplek op de Amsterdam Zuidas, de meest prijzige en dichtbebouwde omgeving van Nederland. Als aannemer van het Circl gebouw omarmt ABN Amro een nieuwe genertie die streeft naar het realiseren zo duurzam en circulair mogelijk gebouw.

Kom alles te weten over ambitie en de anekdotes bij de Makehappen! Inspiration Night. Variërend van een nieuwe kijk op duurzaamheid tot hoe je oude spijkerbroeken van medewerkers als bouwmaterialen kunt gebruiken.

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer
Circl is heel makkelijk bereikbaar: het is slechts een paar minuten lopen vna het NS Station Amsterdam Zuid.
Metro lijnen 51, 50 en tram 5 stoppen ook bij Amsterdam Zuid. Buslijn 62 stopt bovendien dichtbij bij de bushalte Hogewerf.

Toch liever met de auto gaan?
Het bezoekersadres is Gustav Mahlerplein 1B.
Parkeren is mogelijk bij de Q-Park Mahler garage (Aaron Coplandstraat 8 1082 MG Amsterdam) of Q-Park Symphony (Leo Smitstraat 4 1082 MP Amsterdam).

 

Met ondersteuning van:

Algemeen: Laatste BNA nieuws

di 06 mrt 2018

Circulair bouwen. Hoe dan?

  • Type: overig
  • Locatie: Blue City, Rotterdam
  • Organisatie: Kingspan Geïsoleerde Panelen
  • Onderwerp: Duurzame ontwikkeling
Circulair bouwen. Hoe dan?

Nieuws / 15 feb, 2018

BNA presenteert Witboek voor Aardbevingsgebied

Om Groningse bewoners en opdrachtgevers te helpen heeft de BNA (Branchevereniging Nederlandse Architectenbureaus) samen met haar Groningse leden een online Witboek en Architectenpool Groningen opgezet. Het Witboek en een bijbehorende architectenpool moet helpen bij de

BNA presenteert Witboek voor Aardbevingsgebied

Nieuws / 14 feb, 2018

In Memoriam Jan Ovink

Jan Ovink, ons oudste lid, is 9 februari overleden op 97-jarige leeftijd. Ovink, wiens vader en grootvader ook architect waren, was vooral actief in de omgeving van zijn geboortestad Doetinchem. Hij trad in 1939 als

In Memoriam Jan Ovink

Nieuws / 13 feb, 2018

De architect van de toekomst

Op 8 februari j.l. organiseerde de BNA samen met Pakhuis de Zwijger een avond over de architect van de toekomst. Het programma was geïnspireerd op de BNA Toekomstscenario’s. De 4 architecten (ArchiBot, ArchiPreneur, TechArchitect, ArchiNet)

De architect van de toekomst

Inloggen op BNA

(Sluiten)