Locatie: Circl

Een bijzonder innovatief en ciruclair gebouw

 De MakeHappen! Inspiration Night 2018 is uitverkocht!

 
© WAX Architectural Visualizations

De Makehappen! Inspiration Night wordt in een van de meest innovatieve gebouwen in Nederland gehouden: Circl. Het staat voor grootse veranderingen in de architectuur, maar ook voor de rol waarin klanten kunnen deelnemen. Circl is het inspirerende conference center en ontmoetingsplek op de Amsterdam Zuidas, de meest prijzige en dichtbebouwde omgeving van Nederland. Als aannemer van het Circl gebouw omarmt ABN Amro een nieuwe genertie die streeft naar het realiseren zo duurzam en circulair mogelijk gebouw.

Kom alles te weten over ambitie en de anekdotes bij de Makehappen! Inspiration Night. Variërend van een nieuwe kijk op duurzaamheid tot hoe je oude spijkerbroeken van medewerkers als bouwmaterialen kunt gebruiken.

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer
Circl is heel makkelijk bereikbaar: het is slechts een paar minuten lopen vna het NS Station Amsterdam Zuid.
Metro lijnen 51, 50 en tram 5 stoppen ook bij Amsterdam Zuid. Buslijn 62 stopt bovendien dichtbij bij de bushalte Hogewerf.

Toch liever met de auto gaan?
Het bezoekersadres is Gustav Mahlerplein 1B.
Parkeren is mogelijk bij de Q-Park Mahler garage (Aaron Coplandstraat 8 1082 MG Amsterdam) of Q-Park Symphony (Leo Smitstraat 4 1082 MP Amsterdam).

 

Met ondersteuning van:

Algemeen: Laatste BNA nieuws

Nieuws / 13 sep, 2018

Maarten Polkamp gekozen tot vicevoorzitter

Het BNA-bestuur heeft Maarten Polkamp gevraagd Maartje Luisman op te volgen als vicevoorzitter. Maarten, partner van het Rotterdamse Personal Architecture, is sinds begin 2016 actief als Bestuurslid bij de BNA. Maarten, van harte. Welke taak

Maarten Polkamp gekozen tot vicevoorzitter

Nieuws / 13 sep, 2018

Klacht BNA gegrond: unieke ontwerpopdracht dient aanbesteed

De Commissie van Aanbestedingsexperts heeft opnieuw een klacht van de BNA gegrond verklaard. Het Kröller-Müller Museum wilde rechtstreeks een overheidsopdracht voor een uitbreiding gunnen aan een buitenlandse architect, hetgeen in strijd is met de aanbestedingsplicht.

Klacht BNA gegrond: unieke ontwerpopdracht dient aanbesteed

Nieuws / 13 sep, 2018

Top-5 Jord: ga deze zien @ AFFR!

BNA is partner van het Architecture Film Festival Rotterdam. Het programma is rond, dus een goed moment om festival-directeur Jord den Hollander te vragen welke films we moeten gaan zien. Top-5 Jord: ga deze zien!

Top-5 Jord: ga deze zien @ AFFR!

Inloggen op BNA

(Sluiten)