Key Note sprekers

Caroline Bos, UNStudio - Dhyana van der Pols, G-Star

De MakeHappen! Inspiration Night 2018 is uitverkocht!

UNStudio
Caroline Bos – Lees hier het interview met Caroline Bos
.
Co-Founder / Principal Urban Planner UNStudio. UNStudio (United Net) is in 1988 opgericht door Caroline Bos en Ben Arkel. Het is een Nederlandse architectuur design studio gespecialiseerd in architectuur, interieur architectuur, product ontwerp, urban development en infrastructuur projecten. UNStudio staat voor United Network Studio wat refereert naar de collaboratieve kern van het concern. Voorbeelden van geraliseerde projecten zijn de Erasmus brug in Rotterdam, Het Mercedes-Benz museum in Stuttgart en het Centraal Station in Arnhem.
G-Star RAW
Dhyana van der Pols
.
Global head product development at G-Star RAW. Dhyana is sinds 2015 werkzaam bij G-Star RAW en heeft verschillende functies bekleed. Zij begon bij G-Star RAW als strategic reserch product development manager en is inmiddels Global head of product development. Zij tackelt onderwerpen zoals range architecture, product assortment mix and development calendar, R&D, category management en product innovation.

 

UNStudio
– Werkt in de U.S., Zuid Amerika, India, Azië, het Midden Oosten, West en Oost Europa, Rusland…
– Heeft 200 medewerkers met 27 nationaliteiten in 3 kantoren in Amsterdam, Shanghai en Hong Kong
– Lost internationale vraagstukken op

 

G-Star
– Is een merk dat wereldwijd bekend is geworden
– Brengt duurzame innovatie naar de fashion industrie
– Heeft een omzet van ruim 750 miljoen dollar

Met ondersteuning van:

Algemeen: Laatste BNA nieuws

Nieuws / 13 sep, 2018

Maarten Polkamp gekozen tot vicevoorzitter

Het BNA-bestuur heeft Maarten Polkamp gevraagd Maartje Luisman op te volgen als vicevoorzitter. Maarten, partner van het Rotterdamse Personal Architecture, is sinds begin 2016 actief als Bestuurslid bij de BNA. Maarten, van harte. Welke taak

Maarten Polkamp gekozen tot vicevoorzitter

Nieuws / 13 sep, 2018

Klacht BNA gegrond: unieke ontwerpopdracht dient aanbesteed

De Commissie van Aanbestedingsexperts heeft opnieuw een klacht van de BNA gegrond verklaard. Het Kröller-Müller Museum wilde rechtstreeks een overheidsopdracht voor een uitbreiding gunnen aan een buitenlandse architect, hetgeen in strijd is met de aanbestedingsplicht.

Klacht BNA gegrond: unieke ontwerpopdracht dient aanbesteed

Nieuws / 13 sep, 2018

Top-5 Jord: ga deze zien @ AFFR!

BNA is partner van het Architecture Film Festival Rotterdam. Het programma is rond, dus een goed moment om festival-directeur Jord den Hollander te vragen welke films we moeten gaan zien. Top-5 Jord: ga deze zien!

Top-5 Jord: ga deze zien @ AFFR!

Inloggen op BNA

(Sluiten)