Master Classes

Masters & Master Classes

De MakeHappen! Inspiration Night 2018 is uitverkocht!

Meet the masters:

A: Naturally international from the start
  Nathalie de Vries, partner bij MVRDV

Nathalie is directeur en co-founder van de wereldwijd opererende architectuur en urban planning firm MVRDV, die zij samen met Winy Maas en Jacob van Rijs in 1993 heeft opgezet. Zij studeerde aan de Technische Universiteit Delft af met een master of architecture en sinds 2013 geeft zij les in Architectuur aan de Kunstacademie in Düsseldorf.

  Host: Alexander Pastoors, Beleidsmedewerker BNA 

Alexander is een professional met een Master of Science (MS) met de focus op architectuur en heeft aan de Technische Universiteit Delft gestudeerd. Als ervaren beleidsmedewerker ontwerpproces en techniek bij de BNA, heeft hij veel kennis opgedaan over sustainable development, BIM, urbanism, duurzaamheid en renewable energy binnen architectuur en planning.

B: New Value Cases from Denmark

Lars Emil Kragh, Business Developer DanskeArk

Lars heeft een Ms.Sc. (in Strategy/Service Management) en een Master in Leadership and Innovation. Hij werkt met lokale en grootste wereldwijd bekende merken als Head of Innovation, Client Service Director, Strategic Planner en Trends Researcher. Momenteel werkt hij voor de Danish association of Architectural Firms om de competenties van Deense Architecten in het buitenland te promoten. Daarbij helpt hij de architecten met het ontwikkelen van hun onderneming en ligt de focus op het definiëren van de toegevoegde waarde van het bedrijf.

          Download hier gratis de brochure “Architecture creates value”

Host: Michel Geertse, Policy advisor BNA

Michel is werkzaam bij de BNA als policy advisor en heeft ervaring als architectural historian, project manager en jurist. Als cultureel erfgoed professional beschikt hij ook over kennis van public procurement van architectuur en design. Zijn expertises zijn academia en planning-, architectuur- en urban geschiedenis en hij houdt van onderzoeken, schrijven en les geven.

C: Business lessons from a truly global Dutch Brand
Eline van den Berg, business developer & supply chain innovator

Eline heeft veel ervaring in landen zoals Duitsland, Scandinavië en Noord Amerika. Bovendien was zij een consultant en manager in business development en innovatie. Haar huidige functie bij de cooperative Royal Flora Holland heeft meerdere parallellen met Nederlandse architecten en de professionals binnen Creative #olland. Beiden worden namelijk gezien als internationaal erkende Nederlandse merken. Zowel architecten als bloemenhandelaars worden ook geconfronteerd met nieuwe internationale concurrenten en de toenemende vraag naar technologische ontwikkeling.

Raak geïnspireerd door Eline’s ervaring, hoor haar tips en leer van een van de meest bekende Nederlandse merken hoe zij het aandurven om af te wijken van de norm om zich internationaal uit te breiden.

  Host: Mark Oldengarm, Network coördinator BNA

Mark Oldengarm is netwerkcoördinator en programmamanager duurzaamheid bij de Branchevereniging Nederlandse Architectenbureaus (BNA). Hij faciliteert het delen van kennis en ontwikkeling voor de leden van de BNA en organiseert verschillende grote en kleine meetings en support netwerken.

Met ondersteuning van:

Algemeen: Laatste BNA nieuws

do 22 mrt 2018

BNA Live 2018: Groningen

  • Type: overig
  • Locatie: De Zwarte Hond
  • Organisatie: BNA
  • Onderwerp: BNA BNA Netwerken
BNA Live 2018: Groningen

do 22 mrt 2018

BNA Live 2018: Enschede

  • Type: overig
  • Locatie: IAA architecten, Enschede
  • Organisatie: BNA
  • Onderwerp: BNA BNA Netwerken
BNA Live 2018: Enschede

Nieuws / 21 mrt, 2018

Nieuw model Algemene Bouwplaatskosten gepubliceerd

De Nederlandse Vereniging van Bouwkostendeskundigen (NVBK) en Bouwend Nederland hebben een nieuw model algemene bouwplaatskosten (ABK) opgesteld. BNA ondersteunt het model ABK omdat het helpt bij het eenduidig opstellen van begrotingen voor (nagenoeg) alle bouwprojecten.

Nieuw model Algemene Bouwplaatskosten gepubliceerd

Nieuws / 20 mrt, 2018

9 gebouwen in de race voor dé architectuurprijs van Nederland

Welk gebouw volgt Station Breda op als Beste Gebouw van het Jaar? Negen projecten strijden – na een jureringsronde door Nederland langs 20 geselecteerde gebouwen – om de architectuurprijs die de Branchevereniging Nederlandse Architectenbureaus (BNA)

9 gebouwen in de race voor dé architectuurprijs van Nederland

Nieuws / 19 mrt, 2018

Vaste Kamercommissie agendeert beter aanbesteden architecten

In een speciale bijeenkomst van MKB-Nederland met de Vaste Kamercommissie voor Economische Zaken en Klimaat op 14 maart jl. heeft BNA-directeur Fred Schoorl een toezegging gekregen voor architecten en creatieve industrie over aanbesteden. Zijn kritische

Vaste Kamercommissie agendeert beter aanbesteden architecten

Nieuws / 15 mrt, 2018

Onderhandelingsresultaat over loonontwikkeling 2018-2019

Op donderdag 8 maart 2018 heeft de cao-delegatie van de BNA een onderhandelingsresultaat bereikt over de loonontwikkeling 2018-2019. Deze loonontwikkeling was bij het afsluiten van de cao 2017-2019 (die afloopt op 28 februari 2019) afhankelijk

Onderhandelingsresultaat over loonontwikkeling 2018-2019

Inloggen op BNA

(Sluiten)