Kennisdag ‘Wonen op daken’ – Rotterdamse Dakendagen 9 juni

18 mei 2017

Na de feestelijke boekpresentatie van de publicatie ‘Licht Verdicht‘ in HNI in Rotterdam op 11 mei, is het lichte optoppen in de Rotterdamse binnenstad ook onderwerp van de kennisdag ‘Wonen op daken’ in het kader van de Rotterdamse Dakendagen.

Rotterdam streeft naar het verdichten van de binnenstad met meer woningen. Meer inwoners dragen bij aan een aantrekkelijke en levendige binnenstad. Het optoppen op bestaande gebouwen biedt, naast andere verdichtingsstrategieën, een antwoord op deze verdichtingsopgave.

Op 9 juni 2017 vindt op het dak van Las Palmas de kennisdag ‘Wonen op daken’ plaats en wordt tijdens excursies, dakdates en een debat het onderwerp verder uitgediept.

Kaart(voor)verkoop voor de kennisdag via leze link.
Kaarten kosten €25 voor alleen het middagprogramma en €50 voor de hele dag. Dat is inclusief Dakpas voor de rest van de Rotterdamse Dakendagen.

Download hier het programma

Lees hier meer over de studie ‘Licht verdicht’

Algemeen: Laatste BNA nieuws

vr 20 apr 2018

Verdichten

  • Type: netwerkbijeenkomst
  • Locatie: ntb
  • Organisatie: Noord Holland Regionaal
  • Onderwerp: BNA Netwerken
Verdichten

Nieuws / 08 mei, 2017

‘Licht Verdicht’: grensverleggende ideeën voor optoppen in hart Rotterdam

Wonen in het hart van de stad is gewilder dan ooit. Dat betekent dat steden voor een zeer uitdagende verdichtingsopgave staan. Zo ook Rotterdam. In Licht Verdicht, een onderzoek naar verdichten door optoppen, keken 7

‘Licht Verdicht’: grensverleggende ideeën voor optoppen in hart Rotterdam

Nieuws / 17 jun, 2016

Start ontwerpstudie ‘Licht verdicht’

Op 10 juni 2016 werd de nieuwe ontwerpstudie ‘Licht verdicht – optoppen van bestaande gebouwen in stadscentrum Rotterdam’ van BNA Onderzoek afgetrapt met een informatiebijeenkomst op de bovenste verdieping van De Rotterdam. In deze ontwerpstudie

Start ontwerpstudie ‘Licht verdicht’

Inloggen op BNA

(Sluiten)