Centraal Beheer Achmea AOV zelfstandigen

Als u als ondernemer ziek wordt, heeft u misschien langere tijd geen inkomen meer. U moet zelf zorgen dat u dan voldoende geld heeft. U krijgt pas een bijstandsuitkering als u geen inkomen of vermogen heeft. Daarom is het belangrijk dat u zelf voor zekerheid zorgt. Dat kan met de volgende arbeidsongeschiktheidsverzekeringen van Centraal Beheer Achmea waarop leden van de BNA 10% korting ontvangen.

Ondernemers AOV Compleet

De AOV Compleet biedt u een uitgebreide verzekering met veel verschillende mogelijkheden. Daarmee kiest u voor zekerheid op maat.

Ondernemers AOV Groei

Bent u startend ondernemer of zzp’er? En heeft u nu een beperkt inkomen, maar verwacht u snel te groeien? Dan biedt Centraal Beheer Achmea de AOV Groei.

Ondernemers AOV Budget

Hoeft u niet uw hele inkomen te verzekeren? Bijvoorbeeld omdat u ook eigen geld heeft? En u dat geld apart houdt voor als u arbeidsongeschikt wordt? Dan kunt u kiezen voor de AOV Budget.

Voor informatie over deze verzekeringen kunt u bellen met Centraal Beheer Achmea, tel. 055-5798600 of kijk op www.centraalbeheer.nl (kies Zakelijk, Voor u zelf, Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen)

Algemeen: Laatste BNA nieuws

Inloggen op BNA

(Sluiten)