ArboNed

Verzuim verlagen en voorkomen

ArboNed, de BNA, onze leden en klanten werken nauw samen. Samen pakken we verzuim aan, minimaliseren we risico’s in het bedrijf en werken we aan betere gezondheid en meer vitaliteit, zodat u zich als ondernemer kunt focussen op wat écht belangrijk is: uw mensen en het succes van uw organisatie.

Branchegericht

ArboNed bedient een groot deel van de architectenbranche en weet wat er speelt in de branche en binnen architectenbureaus. Uw vaste aanspreekpunt, de ‘procesregisseur’ biedt – net als uw bedrijfsarts – ondersteuning bij verzuim, re-integratie én het gezond en fit houden van uw werknemers.

Uw voordeel als lid van BNA

Wilt u uw verzuimmanagement goed geregeld hebben? En hebt u geen tijd om zelf alle acties van de Wet verbetering poortwachter in de gaten houden? Dan kiest u voor de experts van ArboNed en profiteert u van de kennis en ervaring die ArboNed vanuit een langdurige samenwerking met de BNA binnen uw sector heeft opgebouwd. Zo zijn er specifieke abonnementspakketten ontwikkeld waaruit u kunt kiezen, waarop BNA-leden een aantrekkelijke collectiviteitskorting ontvangen:

  • Kiezen voor financiële zekerheid: 5% korting
    Voor een vast bedrag per werknemer per jaar houdt u de controle op uw verzuimkosten. Hierbij zijn alle activiteiten voor een effectieve verzuimbegeleiding gedekt, van verzuimmelding tot en met de werkhervatting en alle tussenliggende (poortwachter) activiteiten. Met dit abonnement houdt u controle over de kosten.
  • Betalen per afgenomen dienst: 2,5% korting op de uitgevoerde activiteiten
    Betaalt u liever op basis van de ingezette activiteiten, dan start u met een laag instaptarief. U betaalt daarnaast per activiteit die wij voor uw organisatie uitvoeren.
Re-integratie loont

De BNA en ArboNed houden de ontwikkelingen en de problematiek in de architectenbranche, het ziekteverzuim, de meldingsfrequentie, en de WIA-instroom na 2 jaar, nauwgezet in de gaten. Door de verzuimoorzaken voor het langdurig verzuim helder te maken, zijn wij in staat om snel actie te ondernemen, en dat werkt! Alleen al het bevorderen van deelherstel levert een gemiddelde besparing van € 245 per werknemer op. Het verzuimpercentage van leden die gebruikmaken van de dienstverlening van ArboNed ligt onder de 2%. Dat is ruim onder CBS-branchegemiddelde.

Direct inzicht met de ‘Goed Geregeld Check’

Weet u of u voldoet aan alle wettelijke verplichtingen, welke risico’s u loopt en wat u moet regelen als uw werknemers ziek worden? Wilt u direct inzicht in uw arbobeleid? Met de Goed geregeld check krijgt u in een paar minuten inzicht in uw arbobeleid.

Interesse?

Wilt u ook gebruikmaken van onze verzuimbegeleiding of wilt u eerst meer informatie? Neem dan contact op met de afdeling salessupport via 030 299 6444 of via salessupport@arboned.nl
Of kijk op www.arboned.nl.

Algemeen: Laatste BNA nieuws

Inloggen op BNA

(Sluiten)