Hulp bij het aanvragen van innovatiesubsidie?

Regionale -, nationale - en internationale subsidieregelingen

Ugoo biedt hulp bij het aanvragen van innovatiesubsidies. Naast de bij architecten bekende deelregeling Architectuur van stimuleringsfonds creatieve industrie zijn er nog uiteenlopende mogelijkheden op het gebied van subsidies. Regelingen rondom productontwikkeling en innovatie die interessant kunnen zijn voor architecten zijn bijvoorbeeld:

  • MIT
    De MIT stimuleert innovaties van MKB-ondernemingen en kent hiervoor verschillende instrumenten. Voor een haalbaarheidsproject bedraagt de subsidie 40% van de subsidiabele kosten en is maximaal € 25.000. De subsidie voor een R&D samenwerkingsproject stimuleert samenwerkingen tussen twee MKB-bedrijven en bedraagt 35% van de subsidiabele kosten, met een maximum van € 200.000 per innovatieproject (€ 100.000 per deelnemer).
  • WBSO
    De WBSO verlaagt loonkosten van technische innovaties. Dit kan voor 1 FTE een jaarlijkse besparing opleveren van zo’n € 28.000 en in totaal oplopen tot meer dan € 100.000. Zo dragen de voordelen structureel bij aan de ontwikkelcapaciteit van een innovatieve onderneming.

Er zijn voor architectenbureaus natuurlijk ook andere interessante regelingen, zoals SDE+ (duurzame energie), CityLab010 (regionale projecten Rotterdam) en DHI (voor internationale ambities in opkomende markten en ontwikkelingslanden).

“Partnering with Ugoo for our WBSO applications allows us to dedicate our time to the innovative potential of our projects. Their consultants are able to turn architectural jargon into accessible language that results in successful submissions.” – Marisa Cortright van UNstudio

BNA samenwerkingspartner Ugoo is gespecialiseerd in het analyseren van innovatietrajecten, het formuleren van subsidieaanvragen en het begeleiden en verbreden na toekenning. Want een hogere subsidieopbrengst en volledige ontzorging betekenen simpelweg meer tijd en ruimte voor ontwikkeling en innovatie.

Jouw subsidiepotentieel
Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bureau? Dan kun je vrijblijvend contact opnemen met Ugoo. Als subsidiespecialist voor innovatieve (tech)bedrijven, heeft Ugoo uitgebreide ervaring in het succesvol aanvragen van subsidieprogramma’s voor diverse architectenbureaus.

BNA-ledenvoordeel
Ugoo werkt op no cure-no pay basis. Zo is samenwerken met Ugoo zonder financiële risico’s. Bovendien ben je daardoor verzekerd dat zij alles doen om een maximaal resultaat te behalen.

Ugoo biedt BNA-leden de volgende kortingen:

  • € 750,- korting per WBSO-aanvraag door het niet hanteren van het standaard basisbedrag (vaste vergoeding per aanvraag).
  • Daarbovenop krijgen leden het eerste kalenderjaar 20% korting op het fee van Ugoo bij subsidietoekenning voor de regelingen MIT en WBSO.

maak gebruik van de korting

 

 

Meer informatie
Behoefte aan meer informatie over Ugoo en wat zij voor jouw bureau kunnen doen? Kijk dan op www.ugoo.nl.

Algemeen: Laatste BNA nieuws

Nieuws / 08 sep, 2016

Circulair bouwen: subsidiemogelijkheden

Duurzaam ontwerpen en bouwen is niet meer weg te denken uit de dagelijkse praktijk van opdrachtgevers, architecten en uitvoerende bouw. De ontwikkelingen op dit gebied gaan steeds meer richting circulair bouwen als onderdeel van een

Circulair bouwen: subsidiemogelijkheden

Inloggen op BNA

(Sluiten)