Jan© Accountants & Adviseurs

Online boekhouden, is altijd bij je cijfers kunnen

De boekhouding: voor sommigen een klus, maar nodig om goed zicht te hebben op waar je staat met je onderneming.

Of je er voor kiest zelf de administratie bij te werken of dit door JAN© Accountants & Adviseurs te laten doen; JAN© Online boekhouden maakt het voeren van je administratie eenvoudiger. JAN© zorgt dat je zaken op orde hebt op allerlei gebieden: administratie, belastingen, personeel, salarissen, recht, overname en pensioen. En ze gaan verder. Ze helpen je bij het bereiken van je ondernemingsdoelen.

Wil jij beste uit jouw onderneming én uit jezelf halen?  Ben je liever minder tijd aan je (financiële) administratie kwijt, zodat je meer tijd overhoudt voor het creëren van mooie dingen? Benieuwd of je je boekhouding en projectbeheer slimmer en efficiënter kunt inrichten? Beantwoord dan de onderstaande vragen:

  • Is je boekhouding geïntegreerd met je projectbeheer?
  • Heb jij inzicht in de kosten en marges van je projecten?
  • Weet jij hoeveel uren je medewerkers waaraan besteden?
  • Worden alle gewerkte uren geregistreerd?
  • Zijn de gemiddelde uurtarieven inzichtelijk?
  • Krijg jij je rekeningen op tijd betaald?

Mocht je op een van deze vragen ‘nee’ hebben geantwoord, dan is het een goed idee om contact te zoeken met de adviseurs van JAN© Accountants. Zij helpen je om te bepalen welke inzichten voor jou belangrijk zijn om te groeien. Zo ben jij in staat om op het juiste moment de juiste keuzes te maken.

Jouw voordeel als BNA-lid

BNA-leden ontvangen bij JAN© 10% korting op de maandelijkse verwerkingskosten.

Meer weten of deelnemen?

Ben je benieuwd welk software en diensten passen bij jouw wensen en ambities? Bekijk het filmpje of ga naar de site van Jan Accountants

Wil je in aanmerking komen voor het unieke kortingsaanbod voor BNA-leden? Log in en lees hier verder.

Wil je ook het collectieve voordeel van BNA-leden, maar ben je nog geen BNA-lid?  Meld je aan!  Liever eerst meer informatie?

Algemeen: Laatste BNA nieuws

Inloggen op BNA

(Sluiten)