Kijk vooruit, kom naar BNA Live!

Nathalie de Vries (voorzitter) en Fred Schoorl (directeur) gaan graag met jou in gesprek.

De aantrekkende economie betekent voor veel architectenbureaus dat er veranderingen optreden, zowel in orderportefeuille als op het gebied van personele bezetting. Wat doet dat met het verdienvermogen? Maar ook in duurzaam of circulair ontwerpen en de invloed van digitalisering of zelfs robotica, maken dat er vragen opkomen. Vragen over anders organiseren, nieuwe rollen, specialiseren of juist niet. Kortom: er zijn belangrijke keuzes te maken voor de komende jaren, die we samen willen bespreken.

Hoe gaat het nu?
Voordat we het over die keuzes gaan hebben, zijn we benieuwd naar hoe het op dit moment met onze leden gaat. Hoeveel invloed hebben de ontwikkelingen op regionaal of lokaal niveau? Wat merk je er zelf van binnen je bureau? Of in je omgeving? Daarover willen we graag een open gesprek met je hebben. We zijn namelijk ook benieuwd hoe je de rol van de BNA daarin ziet.

En wat komt er straks?
We gaan vooruit kijken. Want we zien voor de samenleving – en dus ook voor architectenbureaus – transities opdoemen. Hoe gaan we daarmee om? Meer intern zijn er in 2019 ook veranderingen: een nieuwe ledenraad én een nieuwe voorzitter. Genoeg redenen om de plannen voor de komende jaren voor te bereiden. Daar gebruiken we graag goede inzichten van de leden bij. Daarom brengen we – samen met jou – de belangrijkste ontwikkelingen in kaart. Via een gesprek met interactieve elementen hopen we samen tot goede inzichten te komen. De gezamenlijke inbreng helpt ons bij het nieuwe beleidsplan.

Schrijf je in voor BNA Live

Het laatste uur van de bijeenkomst wordt benut om na te praten. Voor de middagsessie is daar een kleine lunch voorhanden, de avondsessies zijn voorzien van een drankje en hapje. Tip ook andere architectenbureaus over BNA Live; iedereen is van harte welkom!

Inschrijven

Meer BNA

Wil je meer weten over de BNA of direct lid worden? Kijk dan bij het effect van de BNA architect of neem contact met ons op.

contact meer weten

Inloggen op BNA

(Sluiten)