BNA Conjunctuur

Twee keer per jaar peilt de BNA de conjunctuur bij de leden. Hiervoor wordt een gestandaardiseerde vragenlijst gebruikt waarbij de vragen zijn afgestemd binnen de bouwketen via het platform Cencobouw, het overlegplatform van brancheverenigingen in de bouw en infra. Daardoor zijn de resultaten van het conjunctuuronderzoek van verschillende partijen in de bouwketen goed met elkaar te vergelijken.

BNA Conjunctuurmeting voorjaar 2017

De architectenbureaus verwachten een verdere toename aan opdrachten en omzet in de bouw, zo blijkt uit de BNA Conjunctuurmeting voorjaar 2017. De werkvoorraad in de architectenbranche is verder gestegen (van 4,5 maanden in 2016) naar bijna 5 maanden. BNA-architectenbureaus verwachten komend jaar het meest van particulieren, bedrijven, projectontwikkelaars en aannemers. Het gaat daarbij vooral om nieuwbouw, transformatie, herontwikkeling en verduurzaming.

Klik op de afbeelding voor de webshop:

 

 

Algemeen: Laatste BNA nieuws

di 24 okt 2017

BNA Compact #6 – Samenwerken

  • Type: netwerkbijeenkomst
  • Locatie: Erasmuslaan 5, Utrecht
  • Onderwerp: BNA Netwerken
BNA Compact #6 – Samenwerken

do 26 okt 2017

Exploring Circular Architecture

  • Locatie: Natlab, Kastanjelaan 500 Eindhoven
  • Organisatie: CIRCO ism BNA
  • Onderwerp: BNA Netwerken Duurzame ontwikkeling
Exploring Circular Architecture

Nieuws / 01 mei, 2017

Stijging werk BNA-bureaus jaagt bouw aan

De architectenbureaus verwachten een verdere toename aan opdrachten en omzet in de bouw, zo blijkt uit de BNA Conjunctuurmeting voorjaar 2017. De werkvoorraad in de architectenbranche is verder gestegen (van 4,5 maanden in 2016) naar

Stijging werk BNA-bureaus jaagt bouw aan

Inloggen op BNA

(Sluiten)