18 appartementen Oudenbosch

Het complex van 18 appartementen vormt de entree van Oudenbosch. Er is gekozen de korrelgrootte van het geheel zo klein mogelijk te maken en zo aan te sluiten op de aanwezige villa’s langs de Boschendijk. Dit is gedaan door de appartementen op te delen in 3 blokjes van 2 appartementen per laag. Door het accent op de hoeken te leggen krijgt Oudenbosch door het gebouw een krachtige entree. Deze ontspannen verdeling zorgt tevens voor veel lichtinval en een goed uitzicht. De appartementen hebben een zeer royale buitenruimte die aan de woonkamer gekoppeld is. De entree van het complex bestaat uit een glazen doosje die via de woonwijk ontsloten wordt. In de hal liggen trappen naar de verdiepingen en staat er een glazen lift. De ruimte tussen de blokjes zorgt voor een mooi gekaderd uitzicht op de omgeving. Opdrachtgever: Aannemersbedrijf van Agtmaal en Bernardus Wonen

Periode ontwerp: 2004/ 2005 Opgeleverd: 2007

Inloggen op BNA

(Sluiten)