Internationaal kinderdagverblijf Rijswijk

Op een groene locatie in Rijswijk is door No Label een kinderdagverblijf in een bestaand bankgebouw gerealiseerd. Het gebouw is met een extra vleugel uitgebreid en geheel getransformeerd tot een fris en groen geheel.

Het kinderdagverblijf heeft een zeer innovatief concept voorzien van een ruime centrale speelhal met themagerichte activiteiten. De indeling is flexibel zodat leeftijden en aantallen kinderen kunnen variëren. De tuin met buitenactiviteiten vormt een belangrijk thema in het ontwerp.

Het kinderdagveblijf biedt bovendien een uitgebreide service aan de ouders: van vers gezette koffie tot en met een tijdelijke werkplek.

programma: internationaal kinderdagverblijf

8 groepsruimten

oppervlakte: 900 m2 BVO

Architect en interieurarchitect: No Label

Opdrachtgever: Stichting Rijswijkse Kinderopvang

Projectmanagement: Phillipens Realisatie

Aannemer: Bakker-Koster

Opgeleverd: januari 2013

Inloggen op BNA

(Sluiten)