Kinderdagverblijf Groothandelsgebouw

Kinderdagverblijf ’t Steigertje in het Groothandels Gebouw heeft een metamorfose ondergaan. Het zeer stedelijk gelegen kinderdagverblijf met 7 groepen heeft een nieuw warm hart gekregen. Dit hart wordt gevormd door de nieuwe gebogen houten wand, die als een verbindend en beeldbepalend element werkt, en diverse functies herbergt.

Enerzijds zijn er bergruimten, de keuken, een gespreksruimte en een pantry achter gesitueerd. Anderzijds zijn er functies speciaal voor de kinderen: speelnissen, kindertoiletten en slaapplekken.

De uit verticale latten opgebouwde gebogen wand zorgt ervoor dat het kinderdagverblijf overzichtelijk is en dat alle groepsruimten uitkomen op de ruime, lichte en speelse centrale hal. In de wand zijn grotere en kleinere openingen gemaakt op verschillende (kind)hoogten.

De nieuwe groepsruimten zijn met elkaar verbonden door een grote glazen schuifdeur zodat er veel licht in valt en er optimaal toezicht is over beiden groepen.

De kinderen en ouders en pedagogisch medewerkers van het kinderdagverblijf zijn erg enthousiast over het nieuwe ruime en speelse interieur!

Inloggen op BNA

(Sluiten)