Slotpresentatie ontwerpstudie ‘Snelweg en stad’

29 juni 2016, 13.30-17.00 (inloop 13.00), TU Delft, Faculteit Bouwkunde, Berlagezaal

17 juni 2016

BNA Onderzoek - snelweg en stadGedurende het voorjaar van 2016 ontwikkelen zeven multidisciplinaire ontwerpteams onder de leiding van BNA-architecten in het kader van de ontwerpstudie ‘Snelweg en stad – meer leefbaarheid en ruimte’ visies voor het verbeteren van de relatie tussen snelweg en stad, gericht op leefbaarheid, bereikbaarheid en ruimtegebruik.

In deze studie wordt een vijftal locaties verkend langs de ringwegen van Amsterdam A10, Rotterdam A13 / A20 en Utrecht A27 / A28 op basis van ontwerpend onderzoek. Uitgangspunten hierbij zijn toekomstbeelden waarbij autobezit een achterhaald statussymbool is, steden nog verder verdicht moeten worden vanwege de grote woningbouwopgave en waarbij het wagenpark zelfrijdend en emissievrij is.

Tijdens de slotpresentatie delen de ontwerpteams hun vondsten met de betrokken projectpartners en belangstellenden. Ook de TU Delft presenteert uitkomsten uit het wetenschappelijke traject dat parallel loopt aan de ontwerpstudie. In een afsluitend debat plaatsen stakeholders van deze studie en betrokken experts de uitkomsten in een bredere context van bestuur en beleid. 

U bent van harte uitgenodigd!

Zie voor details het programma
Meld u aan

Lees meer over de ontwerpstudie ‘Snelweg en Stad’

 

Algemeen: Laatste BNA nieuws

ma 25 sep 2017

Debat ‘ONROEREND LANDSCHAP’

  • Type: congres
  • Locatie: Landgoed Kleine Vennep
  • Organisatie: BNA Onderzoek en BOOM Landscape
  • Onderwerp: BNA Onderzoek Duurzame ontwikkeling
Debat ‘ONROEREND LANDSCHAP’

di 26 sep 2017

Storytelling

  • Type: masterclass
  • Locatie: Amsterdam (ntb)
  • Organisatie: BNA Academie
  • Onderwerp: PR & MARKETING
Storytelling

Nieuws / 07 aug, 2017

Debat ‘ONROEREND LANDSCHAP’

25 september 2017 19:00 – 21:00, Nieuw-Vennep De bouwproductie draait weer op volle capaciteit; de heipalen zijn niet meer aan te slepen.

Debat ‘ONROEREND LANDSCHAP’

Nieuws / 01 aug, 2017

BNA Benchmark Jaarcijfers 2016 van start

BNA bureaus kunnen opnieuw meedoen aan de BNA Benchmark Jaarcijfers. Welke omzet, kosten en resultaten werden er behaald in 2016? Komt het herstel van de markt al terug in de jaarcijfers? Hoe groot waren de opdrachten?

BNA Benchmark Jaarcijfers 2016 van start

Nieuws / 17 jul, 2017

Architectenbureaus zetten in op duurzaamheid

De ambitie om duurzame gebouwen te realiseren is bij architecten flink gegroeid. Vonden architecten voorheen dat voor de realisatie van duurzame gebouwen vooral de opdrachtgevers aan zet zijn nu vinden architectenbureaus hun eigen verantwoordelijkheid hiervoor

Architectenbureaus zetten in op duurzaamheid

Nieuws / 13 jun, 2017

40 % BNA-bureaus werkt bewust aan innovatie

Vier van de tien architectenbureaus werken actief aan innovaties van producten, diensten en processen. Zij besteden gemiddeld 10% van hun omzet aan innovatie, waarbij kleine bureaus 13% en grote bureaus op 5% van hun omzet

40 % BNA-bureaus werkt bewust aan innovatie

Inloggen op BNA

(Sluiten)