Terugblik BNA Architectendag 2018

Hoge opkomst en waardering van deelnemers

20 november 2018

Met veel plezier kijkt de BNA terug op de Architectendag. Rond het thema ‘Alles is Grondstof’, kwamen in The New Farm (Den Haag) maar liefst 275 geïnteresseerden samen voor het opdoen van kennis en contacten en het bijwonen van de Kubusuitreiking.

Klik hier om de sfeer van de dag nog eens terug te halen met foto’s en een video

Lees hier de impressie van Fred Schoorl terug van de dag

Waardering voor gevarieerd programma en Francine Houben
Met een gemiddeld cijfer van 7,8 werd de Architectendag goed gewaardeerd door de bezoekers. Veel gehoorde feedback is dat men het programma interessant en gevarieerd vond, met sessies die goed aansloten bij het thema. Door velen genoemd hoogtepunt waren de persoonlijke dankwoorden van Francine Houben bij de ontvangst van de BNA Kubus.

Wat gebeurde er op de Architectendag 2018?
De aftrap van het Next Step Program III was ook de start van de Architectendag, die na de lunch met een vol programma losbarstte. Hendrik Jan Grievink warmde de aanwezigen op met een betoog over technologie als nieuwe natuur, waarna er gelegenheid was om verschillende sessies of een rondleiding te volgen.Variërend van duurzame modulaire bouw tot biomimicry en team-mining. Het gesprek met BNA voorzitter Nathalie de Vries over diversiteit in de Architectenbranche kon ook op grote belangstelling rekenen.

Het thema ‘Alles is Grondstof’ werd afgesloten door Kasper Guldager Jensen van het Deense bureau 3XN / GXN. Hij sprak met de zaal over ‘Building a Circular Future’. Daarna was het tijd voor een feestelijke uitreiking van de BNA Kubus aan Francine Houben, die verrassend muzikaal werd afgesloten.

Naast bovenstaande partners is de Architectendag mede dankzij inzet of goede zorgen van deze partijen een succes geweest: Events in Business, Smits Light & Sound, i-Did, Taboulé, Haagsche Zwammen en The New Farm.

Algemeen: Laatste BNA nieuws

Nieuws / 03 okt, 2018

Meer circulaire projecten en ambitieuze opdrachtgevers nodig

Architecten hebben meer circulaire projecten en ambitieuze opdrachtgevers nodig om samen de circulaire architectuur en bouw te ontwikkelen. Bij deze gezamenlijke zoektocht is het delen van ervaringen met andere bureaus en alle spelers uit de bouwketen

Meer circulaire projecten en ambitieuze opdrachtgevers nodig

Inloggen op BNA

(Sluiten)